Höst

Prinsen har börjat skolan, Andreas börjar jobbet imorgon igen och imorse när jag följde prinsen till skolan hade det varit frost under natten och det var kyligt ute.

Sommaren har rusat iväg och nu gäller det att planera för hösten.

I helgen åker vi skaldjursbåt med Gina och Anders.

Nästa vecka reser vi upp till Stockhol för att kolla på Ozzy och samtidigt träffa min bror med fru en snabbis.

Helgen efter är det dags för kräftskiva i Hällefors och framför oss har vi förmodligen ännu en kräftskiva hos Rally och Elin.

Mycket att se fram mot under kort tid.

Härliga höst, välkommen!!!


Hösten närmar sig med stromande steg

och efter den kommer vintern med Jakobs födelsedag i december och sedan julafton. Har under kvällen funderat på vad jag ska hitta på för present till hans tionde födelsedag och senare julklapp 12 dagar efter.

Leksaker och prylar har han i överflöd och nu när han har blivit lite äldre så skulle det vara kul att hitta på något annat, men den stora frågan är vad.

Resebidrag, aktier, sparande....eller är jag bara tråkig nu ;)

Vad tiden går fort

Elin och Rally har åkte hem efter en vecka med mycket trevligt umgänge. Nu är vi här själva igen och med det så sänks tempot rejält. Igår var vi vid poolen hela dagen och sedan blev det en kväll med roomservice och TV-tittande.

Nu laddar vi för en ny dag vid poolen genom att slappa oss igenom morgonen för att strax gå ner och äta frukost från den fantastiska buffén.

Överraskade

Strax efter att vi hade vaknat igår knackade det på dörren, det var städerskan och vi bad henne vänta. Tre minuter senare knackade det igen och lite smått irriterad öppnade Andreas dörren. Utanför stod Rally och Elin, Andreas bästa vän med sambo. Vi blev riktigt överraskade och trodde knappt det var sant. De hade bestämt sig för att komma och överraska oss och ha en veckas semester ihop med oss!! Kul!

Dagen bestod av vänskap, öl, go mat och massa glada skratt!!

Rally och Elin på midsommar i Lysekil tidigare i år.

En magisk kväll

Efter en underbar dag vid poolen i 45-gradig värme begav vi oss till en restaurang fem minuters promenad från hotellet. Vi blev uppassade av fem eleganta servitörer och beställde in en massa smårätter och dryck.

Andreas hade bokat bord och vi satt ensamma på terassen med en magisk havsutsikt. Till huvudrätt rekommenderade kyparen en havsabborre och kom till vårt bord och visade den. Han grillade den och sedan serverades den på våra tallrikar tillsammans med fina dekorationer. Vi njöt av den underbart goda fisken och jag njöt av den fina utsikten och det fantastiska sällskapet.

Tänk att man kan ha det så här bra!!!!

Efter avslutad middag begav vi oss sakta promenerande tillbaka till hotellet för att njuta av en stilla kväll på hotellrummet.


Antalya

Tänk att jag är här, just nu, med den bästa i världen!!!

Bor på ett superhotell och bara njuter!!

Grillkväll


Hönö


Kolmården


Borås djurpark


Familjen Bratt på besök


Falkenberg


Almenäs med Jakob


Midsommar i Lysekil



Midsommarkransarna är gjorda av min underbara mamma.

Heldag med mamma och Jonathan



Tre dagar kvar

Nu börjar det verkligen bli verklighet. På onsdag eftermiddag åker vi till Turkiet för 14 dagars avkoppling. Jag ser fram mot att komma bort men mest att spendera 14 dagar med Andreas. Vet att det kommer att bli många romantiska stunder med goa middagar och massa tid med varandra. Det ska bli så underbart härligt!!!


Sommar och sol

...och ingen lust och tid att uppdatera bloggen.

Men en underbar sommar börjar närma sig sitt slut. På onsdag åker jag och Andreas till Turkiet för 14 dagars njutning.

Denna sommaren kommer jag att minnas med stor glädje, mycket roligt har hänt.

Vi har sett Rod Stewart i Malmö, badat, Kolmården, Hönö och ätit massa god mat.

Denna sommaren smakade jag på ostron tillsammans med champagne för första gången.


RSS 2.0