Laddar för helg och arbete

Tvättmaskinen går för fullt och dammsugarn har fått göra sitt på andra våning. Kylskåpet tömt på gamla varor och nu har jag en liten paus.

Laddar för morgondagen då vi blir ett stort sällskap som åker till Anna och Markus i Hällefors för grillning och samkväm. Det ska packas en del och jag ska dessutom ha med mig sängkläderna.

På måndag startar jag på jobbet igen, har ju i princip bestämt mig för att satsa på det nya jobbet jag blev erbjuden i veckan men eftersom jag är lite feg kommer jag att begära tjänstledigt från mitt gamla jobb. OM jag inte kommer att trivas på det nya så kan jag ju gå tillbaka. Inte för att det är så jag tänkt det, men man kan aldrig veta med säkerhet hur allt kommer bli.

Ska bli så skönt att komma iväg denna helgen och få en hel helg med Andreas och njuta av varandra, veckorna känns långa då vi sällan träffas och jag hade tänkt att vi skulle träffas redan idag men eftersom han har fullt upp på jobbet så blir det en kväll utan honom, men imorgon hade vi tänkt att åka redan vi två och tre timmar i bilen bredvid honom ska bli mysigt!!


Återhämtning

Jag skulle verkligen behöva vila denna veckan men då det inte finns något utrymme för det eftersom jag har kommit efter med allt annat så får det bli ett senare projekt.

Idag mår jag mycket bättre och njuter av att slippa vara på lasarettet var åttonde timme. Igår eftermiddag då jag var där beslutade läkaren att jag kunde börja ta antibiotika i tablettform istället då njurvärdena var toppen och infektionsvärdena likaså. De skulle höra av sig idag efter ronden men jag har fortfarande inte hört av dem. Men inga nyheter är ju bra nyheter heter det ju.

Jag hade ett tvättberg som inte var av dess like och håller på att plöja igenom det och det verkar som om jag kommer att hinna med det under dagen.

Det nya intressanta jobberbjudandet jag har fått är än så länge hemligt, därför kan jag inte skriva något om det här på bloggen, men jag kan säga att jag är riktigt intresserad. Jag har en månad på mig att bestämma mig och mycket tankar mal i huvudet. Jag har i vilket fall bestämt mig för att försöka att få tjänstledigt från mitt gamla jobb om det nu mot förmodan inte skulle vara ett arbete som passar mig. Är bara osäker på om jag verkligen får tjänstledigt och då är det ju genast ett mycket större beslut som ska fattas.

Jag ska börja jobba på måndag igen, visserligen bara på halvtid men jag känner ändå en oro då jag nyligen varit sjuk och att jag inte har haft tid för återhämtning.


Kanske vänder det nu

Fick ett riktigt trevligt mail idag. En förfrågan om ett arbete och starta upp något helt nytt. Ska träffa mannen ifråga kl 10 imorgon förmiddag och hoppas att jag är rätt person och att han har ett riktigt bra erbjudande till mig.

Håll tummarna!!!

Blodförgiftning

Var på lasarettet i tisdags och tog bort min JJ-stent som jag har haft i urinledaren för att njuren ska fungera. Allt gick bra trots att smärtan var olidlig. Efter det hem och vilade en stund och kände mig snabbt bättre med hjälp av lite smärtstillande tabletter.

Vaknade i onsdags med smärta i buken och frusen. Under dagen förvärrades febern och det slutade med mycket hög feber, frossa och att jag yrade. Jag var helt kraftlös och orkade inte ens svara i telefonen. På torsdagen mådde jag bättre men trots det tvinagde Mickan mig att kontakta sjukvårdsupplysningen. De uppmaned mig att komma till lasarettet omedelbart. Efter provtagning och samtal med läkaren blev det inläggning på kirurgen 4 då jag hade en infektion.

Jag låg på avdelningen unbder natten men fick sedan gå hem på permission för att komma tillbaka var åttonde timme för att få antibiotika.

Nu på söndagen mår jag mycket bättre och är glad att jag tillbringade helgen hemma i min egen säng tillsammans med Andreas som tagit hand om mig på bästa sätt med ömhet och massa god mat.

Idag fick jag besked att jag hade en kraftig blodförgiftning, inte konstigt jag var sjuk!!


En annorlunda onsdag

Njuter av ledigheten och sovmorgnarna denna veckan då prinsen har påsklov. Egentligen skulle han vara hos sin far men han kom hem i måndags då han hade hemlängtan.

Idag slappade vi oss igenom förmiddagen och prinsen hade en kompis här som sovit över. Jag bokade biobiljetter och överraskade killarna med det, för första gången gick de på bio själva och det fungerade super!!

Har också fått hjälp med att eventuellt köpa skorna som Jakob har önskat sig länge. Det är ett par Adidas Star Wars skor och de går inte att köpa på nätet eller i Borås och det vore ju riktigt skoj att överraska prinsen med dem plus att han nu äntligen kanske kommer att känna sig motiverad till att lära sig att knyta skor.


Pratade tidigare med Andreas som då befann sig på Grand Hotell i Stockholm efter att ha rest upp igår och avnjutit en elvarätters middag på en tvåstjärning restaurant. Han har nu rest vidare då de ska äta gott och även sova på Grand Hotell en natt till, fast då i Malmö. Han kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag men härliga samtal och fina sms gör att jag står ut :).

Njuter av prinsen idag och imorgon för han ska ju sedan till sin pappa igen och då blir det vi vuxnas tur att ha kvalitetstid.


Så trots en envis värk, skallebank och saknaden efter Andreas så blev detta en riktigt bra dag för mig och min älskade prins!

(FOTO:PRIVAT)
Foto från Hällefors för några veckor sedan, här hemma har vi ju snöfritt och gott vårväder

RSS 2.0