BRÖLLOP!!

Nu samlar hela familjen ihop sig för att åka till Varberg. Det är ju broderns bröllop i helgen så här kommer inte hinnas med något bloggande!! Ha bästa helgen för det ska vi ha!!

image36(FOTO:GOOGLE)

SJUUK!!

Inget bloggande för mig idag, är sjuk. Återkommer när jag känner mig piggare!!

image35(FOTO:GOOGLE)

STUDENTPRESENT

Under förmiddagen har jag hunnit att tvätta, plocka undan och dammsuga, så nu är det rent och fint här hemma...........igen;) Det blir snabbt rörigt när man har en sjuåring som drar hema massa kompisar och ingen av dem tycker om att plocka undan efter sig!

Sedan åkte jag med svärmor till guldsmedsaffären då vi skulle köpa examenspresent till sambons dotter, en bismarckslänk(armband) stod på hennes önskelista och en sådan blev det. Men det mest otroliga var att vi köpte mer saker och slutpriset blev billigare än armbandet då svärmor hade med sig massa rabattkuponger. Kändes ju bra att shoppa då!! Tänk om det alltid hade varit på det viset.

Väl hemkommen igen blir det lite lunch och sedan kommer min väninna L hit på en fika.

Sedan blir det tandläkaren, hoppas inte jag har några hål för då gråter min ekonomi.........


image34(FOTO:GOOGLE)

VAD HÄNDE IDAG DÅ?

Ja, inte blir det mycket gjort när man känner sig sjuk. Vilade bort hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Hämtade sonen vid 15 och han gick hem med två kompisar. Jag bjöd dem på middag och de lekte en stund. Nu är det dags att lägga sonen för han är riktigt trött och irriterad idag. Ha en skön kväll!!

VAD HÄNDER IDAG DÅ?

Vaknade låååångt före klockan idag. Somnade ju tidigt igår med mysigaste sonen bredvid mig. Har fått en rejäl förkylning, tack Mickan;). Inget bra så här några dagar innan broderns bröllop, men bara att bita ihop! Läkaren har ju talat om för mig att jag är extra infektionskänslig då jag har gått på behandlingarna och då har jag ju klarat mig, så självklart får jag det nu, eftersom min kropp aldrig fungerar så som läkarna förutspår. Fördelen att vara lite krasslig är ju att jag kan ligga i sängen och mysa hela dagen, ska hämta sonen tidigast kl 15 då de ska på utflykt till 4H-gården idag.

Lämnade honom nyligen i skolan och han var på ett strålande humör, hoppas att Ni är det också!!

image33(FOTO:GOOGLE)

HELGEN SOM GICK!!

Hade tänkt att det skulle bli en lugn helg med massa TV-tittande, men så blev det inte!!!

Sonen åkte till mormor och morfar och jag, mina vänner; Mickan, Zanna och Micke åkte till Köpenhamn för att njuta av storstadspulsen, hotellvistelse och fest. Sååå kul vi hade!!!

Kom hem på lördagkväll efter en lång dag i Köpenhamn och flera timmar i bilen och då hade vi först tänkt att parta vidare men Micke och Zanna valde att åka hem, Mickan kände sig inte bra och då blev det ju som det blev. Hade kompisar hemma på besök och de var verkligen på festhumör och blev ordentligt onyktra medans jag förmodligen var för trött och hade svårt att komma igång. Gick med dem en stund till krogen men valde efter en stund att gå hem och istället krypa ner i mon goa säng!!



image29

image31

image32(FOTO:ISLAND HOTELL, KÖPENHAMN)

LUKTAR GOTT!!

Så då var äntligen städningen över för denna gången, så fint det blev.............

Synd bara att jag inte har massa pengar för nu vill jag ha en ny vardagsrumslampa, skoställ och krokar till hallen. Men får väl hoppas att det blir några kronor över till hösten!!! För kom ju precis på att denna månaden blir det ju inget över då det är bröllop som hägrar, roligt men några kronor försvinner ju. Har ju glömt att berätta det här, slog det mig nu; min älskade lillebror ska gifta sig nästa helg med sin härliga sambo, kul ska det bli!!! Sedan är det ju sommarlov och då rusar ju pengarna iväg på glass och strandbesök.

Nu ska jag surfa runt och se vad jag ska köpa, till hösten!!

image27(FOTO:GOOGLE)

Ja, tanter, Ni är välkomna nu;)

ÄNTLIGEN HELG, IGEN!!;)

Så, då har jag följt sonen till skolan, ätit go frukost och hunnit med samtal med väninnan Å och min kära mor. Å ska åka till Falkenberg hela helgen och jag blir såååå avundsjuk, jag vill oxå ha ett hus vid havet!!

Mor hade bokat med sonen att han skulle vara hos henne i helgen men det har han inte nämnt med ett ord till mig. Vi bestämde att han ringer henne då han kommer hem i eftermiddag, klart att hon får låna honom om hon vill........

Nu blir det till att fortsätta med den STORA städningen, det tråkigaste är att jag tror inte att det kommer att märkas någon större skillnad, men jag kommer ju att veta att det är rent i hörnena i alla fall.

Ha en riktigt skön dag i solen!!
image26(FOTO:PRIVAT)

Sonen i Tunisien, oktober2007(Vilken vecka vi hade, vi längtar båda tillbaka)

Äntligen!!

Min vän C och min äldste son kom förbi och C hade med sig en stor buss från jobbet. Vi lastade den full och sedan bar det av till återvinningsstationen där vi fick slängt ett helt lass. Skönt!! Synd bara att jag inte hade använt tiden mer effektivt och rensat ut mer skräp, men det får bli nästa gång!!

Nu är det dags för lilleman att duscha sedan ska båda han och hans mamma gå och lägga sig, jag är trött!!


image25(FOTO:GOOGLE)

Stress.............

Fattar ni hur en sjukskriven kvinna kan känna sig stressad? Jag blir förvånad själv men just nu känns det mycket. Jag har sista maskinen kvar i tvättstugan som sedan ska in i torktumlaren kl 16, jag ska hämta sonen kl 16 och mina vänner kommer och hjälper mig att slänga skräp 16.30 och jag har inte sorterat skräpet och inte varit uppe på vinden för att organisera det skräpet där.....................

HUR SKA JAG HINNA!!!!!!!!!!!!!!!!!image24(BILD:GOOGLE)

Usch vilken dag!

Hade en underbar kväll igår då min väninna A kom förbi med massa plockmat o vin. Vi satt o pratade gamla minnen, cancer och annat smått o gott. När hon åkte hem stupade jag i säng. Vaknade sent imorse o gick upp till sonen, han hade hoppats att hans mamma hade försovit sig och istället för att komma ner till mig o väcka mig så låg han kvar o myste i sängen och hoppades på en ledig dag, men tji fick han. Rusade upp till skolan och lämnade han utanför dörren och påbörjar min vandring hemåt. Efter ca 10 minuter hör jag en barnröst som ropar: -MAMMA!!! och vem kommer inte springande om inte den lille gossen. Han berättar att klassrummet var tomt och att han inte såg någon i lokalerna.

 Då jag har fått strålning mot min cancer så är min mage i otakt så jag kunde inte gå tillbaka direkt till skolan utan var tvungen att först gå hem för att besöka toaletten, varvid sonens fröken ringer och undrar var han är. Jag förklarade då och sa att vi kommer direkt tillbaka. Alla barn och personal hade varit i aulan och sjöngt och detta hade de pratat om igår men sonen hade glömt detta. Såååååååååååå...................tillbaka till skolan och lämna honom, sedan hem igen och la mig i sängen då jag hade bestämt mig för en slapp förmiddag. Efter ett par timmar ringer fröken igen, då har sonen blivit arg och rusat från skolan och var på väg hem. Jag studsade upp och gick i rask takt mot skolan och hittar honom snabbt!! Han var jätteledsen och kunde inte förklara varför han hade gjort på detta sättet. Han berättar att han hade sett pappas buss( han är skolbusschaufför) på vägen från skolan så jag ringde hans pappa som var och solade(!!!!!!!). Vi började gemensamt gå tillbaka till skolan då jag inser att min mage inte kommer att klara den promenaden så vi skils åt och jag går med raska steg hemåt och tillbringade en halvtimme på toaletten, blä!!!!(Så många timmar som jag har spenderat på toaletten det senaste halvåret kan nog jämställas med alla åren tillsammans innan cancerdiagnosen!!!)

Nu är det dags för mig att besöka tvättstugan, jag tvättade ju igår men hannn inte bli riktigt klar då min väninna kom och jag fick roligare saker att tänka på än städning och tvättning....................



image23(BILD:GOOGLE)

Är det så här jag ska förvara den lille älsklingen?? Då vet jag ju var han är samtidigt som jag får tvättat;)

STÄDA, STÄDA & STÄDA

Ja, precis så ser min dag ut. Fattar inte hur jag ska hinna med allt. Nu har jag precis ringt till min vän C så han kommer hit imorgon efter han har jobbat klart o hjälper mig att slänga skräp på tippen o jag kan lova dig, här finns en hel del att kasta. Hade varit skönt om sambon varit hemma o hade kunnat hjälpa till men som ni alla vet; bra kvinna reder sig själv.

Tillbaka till städningen, kram!

HÄR SKA DET STÄDAS!!

Äntligen har jag varit hos min käre bror och min blivande svägerska. Allt flöt såååå bra idag. Behövde inte åka själv då min pappa ringde imorse o sa att han följer med då han tyckte det var för tufft för mig att åka själv. Härligt med sällskap!!

Väl i Stockholm mötte min bror upp mig och hjälpte oss att bära ner allt till bilen. Tänk att man kan ha så härlig släkt. Sedan hem o bära in alla möbler i lägenheten. Sedan dess har jag ägnat kvällen åt att städa vardagsrummet och försökt att flytta runt de gamla möblerna, här ska slängas!!

Under resan hade tyvärr tyget på soffan, fåtöljerna och dynorna till dessa blivit smutsiga så imorgon blir det till att tvätta hela dagen.

Nä, dags att återgå till städningen. Snart kommer min väninna M förbi för att hjälpa mig att bära upp möblerna då jag redan efter att ha burit upp en fåtölj har ont i ryggen.

Ha en riktigt skön kväll och jag sänder mina tankar till alla underbara människor som har hjälpt mig idag; tack bror, blivande svägerska, pappa och väninnan M!!

image21(FOTO:PRIVAT)

Så här fint hade mina möbler det tidigare, hoppas de kommer trivas hos mig;)

DAGS ATT SOVA...........

Ska egentligen ligga i sängen nu men är inte trött o hittar inget roligt program på TV. Väntar på att sambon ska ringa, han är ju i Danmark o jobbar igen. Hoppas verkligen inte han har somnat för jag vill gärna höra hans röst en gång till idag innan det är dags för sängen!!

Imorgon ska jag ju vara pigg så jag orkar köra hela vägen fram o tillbaka till Stockholm. Jag tror att det ska gå bra att klara det själv men de flesta i min bekantskapskrets tycker att det är för tufft.

Jag ser faktiskt fram mot att fixa detta själv. Skönt att komma hemifrån o susa på vägarna, får bara inte glömma mina solglasögon!!!


image20(FOTO:GOOGLE)

HELGEN SOM GICK!!

Hemma hos oss har det inte hänt så mycket i helgen. Träffat vänner o druckit vin o annat smått o gott.

I söndags var vi o tittade på sonens teateravslutning, han var jätteduktig, kunde alla sina repliker o talade högt o tydligt. Det är mammas gosse det;)!

Måndagen blev bara en stor slappdag med möte på sonens skola, som givetvis gick bra. Återigen: han är ju mammas gosse;)

Imorgon blir äntligen resan till Stockholm av. Tyvärr blir jag tvingad att åka själv då alla mina jobbar eller är upptagna imorgon, men det ska nog gå bra!! Har ju tidigare varit ensamstående morsa så jag är van att klara mig själv!!

NÄHÄ!!

Det blev ju såklart ingen resa till Stockholm idag, finns inget fordon. Men kanske på söndag, jag hoppas!!!!

Så då får det bli en dag i slappandens tecken, har ju ingen lust att städa övervåningen så det får bli en annan dag. Har bjudit hem ett par vänner i eftermiddag o då ska det bli lite vin, är sååå sugen, fast magkatarren säger NEJ, men det är jag som bestämmer, inte magen.........några Omaprazol så lugnar ju den sig;).

image19(FOTO:GOOGLE)

Har suttit en stund nu o försökt tanka ner mina kort från mobilen men det verkar omöjligt. USB-kabeln är sönder o bluetoothen fattar jag inte hur den funkar. Tråkigt, för det hade varit kul o lägga in lite privata foton här, hoppas på hjälp av någon snäll, datakunning vän;).

KANSKE STOCKHOLM

Hoppas, hoppas att min pappa löser transport till Stockhol idag. Då ska jag o min vän G åka dit o hämta möbler hemma hos bror o hans blivande fru. Ett köksbord med stolar, soffa, fåtöljer o ett vardagsrumsbord som kommer att höja mitt boende avsevärt.


Just nu sitter jag här o bara väntar på ett telefonsamtal så jag kommer iväg.

Under förmiddagen har jag hunnit städa första plan idag o det får räcka, andra våningen kan jag ta imorgon eller en annan dag, det viktigaste är att jag får hem möblerna...............


image18(FOTO:PRIVAT)

(En liten förhandstitt;))

BOKLÄSARDAGS!!

Nu ska sonen läsa för mig i tio minuter o sedan hoppas jag att vi somnar gott..........vad tror du?



image17

ÄNTLIGEN ÖVER!!!

Skönt att det snart är en ände på denna dagen...........har verkligen inte varit på humör idag. Hoppas att morgondagen blir mycket bättre för så här trött orkar jag inte vara;).

Näää, nu energi imorgon så jag får städat innan darlingen kommer hem på fredag!!

image16(BILD:GOOGLE)

USCH!!!

Ingen bra dag det här. Orkade helt enkelt inte gå upp ur sängen imorse för att få iväg sonen till skolan. Sover så dåligt på nätterna nu för tiden..........Men, när jag väl masade mig ur sängen så kändes det ju inte kul att ringa till hans skola o berätta att han inte är i skolan pga hans mammas lathet. Nu sitter vi här hemma o har inget vettigt att göra. Hoppas att min ångest släpper under dagen så att vi hittar på något nyttigt eller kul........


SHOPPING!!

Snart dags att åka o shoppa. Inte för att jag egentligen ska ha något men för att min väninna L ska köpa fläktar till sina bröder. Kanske slinker det ner något i en påse som jag får med mig hem, vem vet!!!


image15(BILD:GOOGLE)

Lördagens smaskiga middag!!

image14(FOTO:GOOGLE)

Ännu en vacker dag........

Kom hem från Hönö igår kväll. Jag o sonen har haft det fantastiskt, vilka underbara vänner jag har o vilka goa barn de har. Fick låna äldsta dotterns säng så jag sov som en drottning. Under kvällen fixk jag underbar ugnsbakad lax, mums. Måste be A om receptet för de ska lagas lax här hemma snart!!

När vi kom hem var vi först hos kära mor o lämnade bilen som vi lånad o där fixk jag go kycklingsallad. Sedan körde mor hem oss o det var dusch o sedan lägga lillemannen.

Strax efter nio kom min darling hem efter att ha arbetat i Danmark i sju dagar. När han åkte var vi i konflikt men det hade ju rett ut sig under veckan så det var så underbart att få en stor kram o puss när han kom innanför dörren o sedan var det mys, jag älskar honom...........

Idag har vi bara ägnat oss åt varandra då han ska åka tillbaka till Danmark redan ikväll, gud vad jag kommer att sakna honom. Vet inte vad det är som gör att jag älskar han o saknar han så mycket, men han är världens underbaraste.

En väninna frågade mig häromdagen varför jag vill vara tillsammans med honom. Jag sa då något i stil med: att det är för att han är så go att vara med. Hon undrade då om det var han jag ville vara med eller om det är så att jag bara vill ha någon, för att slippa vara ensam. Och det kan man ju fundera på, men inte kan jag ha varit ihop med just honom i två år bara för att ha någon, då skulle väl inte relationen hålla, hoppas jag. Jag vill ju inte binda upp honom om det inte är han jag vill ha..........

MEN, när jag tittar på honom, när han kramar mig så känner jag att det är han, bara han, som jag vill ha........trots att vi träter ibland o att vi vid vissa tillfällen har olika åsikter. Inte är det väl så att alla som lever ihop ständigt är överens om allting??? Sedan blir jag nog väl dramatisk när vi har konflikter o tror att kärleken är slut o att det aldrig kommer att bli bra, men det blir ju det...........trots allt, eller kanske som tur är;)

Ha nu en riktigt skön fortsättning på dagen.

HÖNÖ!!

Nu åker jag o sonen till min väninna A o hennes familj resten av helgen.

GRILL!!

Åh, vad underbart det är att bo i Sverige.................

Idag har jag varit på badhuset o simmat 500 meter, bubblat o bastat. Känner mig som en ny människa. Efter det blev det Brämhults juice på ljugarbänken o där blev jag sittande hela eftermiddagen. Sonen gick med en kompis hem från fritids idag för första gången o klarade det givetvis galant, så det ska han få göra fler gånger.

Efter det kom kompisaen M o vi bestämde oss för att grilla, vilket vi gjorde med lyckat resultat.

Han med att tvätta fyra maskiner tvätt idag oxå ändå känns det som om jag inte har gjort något nyttigt idag, men när man radar upp det så här fattar jag att jag trots allt har varit aktivt idag till skillnad från många andra dagar;)

Ha en superskön onsdagskväll, kram!!

image13(BILD: GOOGLE)

TRÅKIGT....

.....att inte kunna lägga in några foton. När jag bloggar gillar jag att se foton av alla de slag så då vill jag ju givetvis ha foton här.

.....att jag har fått en kraftig urinvägsinfektion o har i stort sett tillbringat hela dagen inomhus i sängen o fortfarande har lite ont, men

....ROLIGT att min väninna kom förbi o hade köpt med sig goa mackor o fika som vi mumsade på o pratade en massa strunt.

Hoppas att jag kan fixa lite kort under kvällen, kram så länge!!!


image11

SICKEN DAG!!

Idag har jag o sonen haft det gott. Först var han på skolan o jag hämtade honom kl 13.30 för att han skulle till tandläkaren. Där konstaterades det att han ska få tandställning till hösten. Stackarn!!

Sedan tog vi latmaskar bussen till lasarettet o jag fick min sista strålning, gott! Hoppas jag slipper allt som har med lasarett i framtiden, jag vill aldrig mer bli sjuk!!

Sedan fick jag till min stora förvåning respengar då jag åkt buss fram o tillbaka till lasarettet så jag tog med mig prinsen på restaurang. Han ville egentligen inte men då det visade sig att man fick äta så mycket mjukglass man vill så sa han att det var den bästa restaurangen han någonsin har varit på, så vi ska snart tillbaka dit. Han tyckte vi kunde äta där fler gånger denna veckan men hans mammas ekonomi tillåter inte mer än ett restaurangbesök per månad och ibland knappt det. Men idag gick det ju an näsr jag fick lite oväntade pengar o det fanns ju något att fira.

Hoppas kunna få in lite foton senare ikväll, den som väntar får se;).


Hemma!

Äntligen hemma efter många underbara dagar vid kusten. Idag är det sista strålningstillfället så nu vill jag bara att en läkare säger till mig att jag är fullt frisk. Vill ju inte vara den där cancersjuka kompisen, mamman eller nåt annat, utan bara vara jag.

Har efter en lång tids funderande bestämt mig för att avsluta min relation med min pojkvän. Han är en helt underbar person men har inte kunnat stötta mig på det vis jag har behövt o han lovade när jag blev sjuk så det känns rätt att vi avslutar. Vet inte riktigt vad jag känner, ena stunden tjuter jag av längtan men i nästa stund kan jag känna att det ska bli skönt att röja undan hans saker o få vara själv o slippa ta hänsyn till hans nycker. Får väl se vad detta landar men han ska jobba i Köpenhamn nu i 14 dagar och det känns skönt för då slipper jag dyka på han i stan.

Idag har jag verkligen inga stora planer, hade tänkt att ha sovmorgon o vaknade då givetvis redan kl 8, pigg som en mört. Vädret är ju skönt ute så jag får väl försöka njuta av det....

Hade tänkt att lägga in lite foton men min kabel verkar ha "gått sönder", hur det nu har gått till??? Men det innebär att jag inte kan lägga in något roligt kort, hmmm, tråkigt.......men jag kan ju hoppas att det kommer hit någon teknisk person snart och hjälper mig!!!

Ha en riktigt skön dag,kram

PS Sänder en stor kram till min bror o hans blivande för att de är så underbara mot mig!!!

image10

RSS 2.0