Besiktning idag

Idag är det dags för ett återbesök hos läkaren efter operation och för provtagning. Känns oroligt i kroppen men jag hoppas att det ska gå riktigt bra. Jag ska ju börja jobba på måndag så nu får det inte vara något med mig!

Hade tänkt att ge mig ut på promenad så som jag har gjort de andra dagarna i denna veckan och träningskläderna är på, men har ingen energi så jag ger mig själv ledigt idag, tyvärr, för egentligen behöver jag verkligen det!

Idag kommer älskade prinsen hem. Ska bli skönt med lite mys!!

Prinsen som Ghostbuster i vintras!!


En underbar kväll vid sjön

Vi packade ihop oss spontant och följde med ett gäng till sjön för grillning och fiske. Ett underbart avslut på en härlig dag.

Inga stora regnbågar blev det att grilla men många glada skratt och goda hamburgare.

Dessa dagar med sol och värme är till för att njutas.


Inga planer

Tillbaka efter gårdagen som bara handlade om att ligga i sängen och äta smärtstillande tabletter. Trodde att jag mådde mycket bättre nu då jag inte har behövt äta de starkt smärtstillande på en vecka men efter måndagens promenad och andra aktiviteter sa kroppen stopp.

Idag känns det mycket bättre, har ont i kroppen men bara den molande värken. Jag kommer ändå att försöka ta det lugnt då jag inte vill ha tillbaka smärtan. Blir mycket tid vid datorn och lite plockande här hemma.



Blomman jag fick av min sambo för ett tag sedan. Jag älskar Gerbera!!

Hemma efter en härlig helg i Hällefors

Har firat Valborg i Hällefors med goda vänner och njutit av sällskap, god mat och massa goa skratt!

Av husvisningen blev det inget då huset var fuktskadat. Vi får se vad som händer i framtiden.

Idag har jag varit på möte på mitt arbete och kommer att börja arbeta igen den 16 maj. Gott ska det bli att komma igång igen!


RSS 2.0