Gudmor

Jag har fått ett hedersuppdrag. Jag ska vara gudmor till det finaste barnet i världen. Helt fantastiskt att få en sådan förfrågan, klart man tackar ja!!

Finaste killen!!
(Foto: Anna Åberg)

Anna: Hoppas att det var OK att jag lånade bilden!!

Tagit fel på datum

Trodde att jag skulle till tandläkaren imorgon men när jag vaknat till idag och kollade almanackan så visade det sig att det var redan idag jag skulle dit. Bara att lämna prinsen på skolan och sedan hem och äta frukost och borsta tänderna och bege sig till Göran då jag ska vara där tio i tio.....

Hade egentligen "tänkt" att gå dit imorgon så eftersom jag hade tänkt att tvätta idag kanske jag skjuter upp det till imorgon istället!

Lägenhetsröj

Här är det glest med inlägg och foton och anledningen är att jag ska bli sambo. Vi fixar, röjer och försöker städa i två lägenheter då vi nu bara ska ha kvar en. Det känns logiskt att bli sambo nu efter att vi bott tillsammans i drygt ett halvår. Till att börja med ska vi bo i min gamla lägenhet men jag hoppas att vi kommer hitta något gemensamt under detta året då jag tycker att det skulle vara skönt att ha något gemensamt.

Jag har ju bott i denna lägenheten i snart sju år och har dammat alla lister 1000 gånger så jag längtar efter nytt. En nystart för oss alla i denna familjen, det är vi värda!


Piggare

Igår var jag en sväng i Andreas lägenhet och packade en del, tänkte tillbringa denna dagen där med. Gäller att passa på då det inte står andra saker på schemat. Tar en promenad dit så jag samtidigt får lite frisk luft.

Imorgon kommer min älskade prins äntligen hem och jag hoppas att vi ska få en riktigt mysig helg. Han har planerat att leka med en kompis så jag behöver bara sköta markservicen.


En bra helg

Har haft en helg ungefär som de flesta andra helger ser ut. Mycket skratt, goa vänner, mycket vila och en söndag med hämtmat, vila och TV.

Nu: ny vecka med liiite planerat!!

Prinsen kommer på torsdag, mys!!

AVC

Efter lunchen igår fick jag ont i buken, tog värktabletter men smärtan ville inte ge med sig. På kvällen då det blev värre ringde jag till sjukvårdsupplysningen och de tyckte att det var bra om jag åkte upp till akuten. Mickan var snäll och körde mig upp och höll mig även sällskap i väntrummet. Snabbt konstaterades det att jag hade e urinvägsinfektion och med en antibiotikakur for jag hem och kröp ner i sängen.

Jag har sovit riktigt dåligt du jag hade frossa och frös och på morgonen tog jag tempen och hade då 38 grader. Jag beslutade mig då för att jag idag ska ligga i sängen hela dagen och försöka bli frisk. Idag blir en dag full med smärstillande och febernedsättande för att förhoppningsvis må bättre imorgon.


Tisdag

Startade tidigt idag och började i tvättstugan men gick sedan och la mig en stund igen. Vaknade och fick strax efter det besök av Linda och vi åt lunch ihop.

Tvätten är nu klar och jag sitter och väntar på mamma idag igen då det blev en kort shoppingrunda igår och vi tänkte fortsätta att kolla runt på reorna idag.

Jag funderar på vad jag ska hitta på till Andreas i födelsedagspresent, har en klar tanke och tror att jag kommer hålla fast vid den då jag vet att han kommer bli glad för det och att det kommer att glädja mig med. Givetvis kan jag inte skriva om det här på bloggen då han ibland är här inne och tjuvkikar.

Nu ska jag vila fram tills min mamma kommer då jag har ont idag trots att jag tagit smärtstillande.

Tillbaka till vardagen

Vaknade tidigt imorse och startade dagen med att väcka en trött prins. Han ville verkligen inte gå upp och jag och Andreas turades om att försöka göra honom positiv. Ingen i denna familjen är ju speciellt uppåt på morgonen men vi vuxna fick bita ihop för att få ett gott avslut på denna helgen då Jakob inte kommer tillbaka till oss förrän nästa helg.

Gårdagen avslutade vi gott med umgänge med goda vänner och senare en pizza. Jag och prinsen tog en eftermiddagspromenad till min mamma och umgicks en stund och prinsen var på gott humör.

Idag, efter att jag lämnat prinsen på skolan, tog jag ett varv här hemma och plockade undan och fick även fram dammsugaren så jag inte har en massa måsten under veckan utan kan ta allt i min egen takt.

Jag väntar nu på min mamma då jag ska följa med henne på lite ärenden i stan och kanske blir det en fika med.

 

Efter att prinsen tittat på Ghostbusters på film har det blivit en ny favorit. Han har gjort spökfångare och andra maskiner i papper och dessutom gjort om en gammal skolväska till "spökfångarväska". En kreativ helg och han är en mästare på att jobba med papper och limpistol!!

En effektiv förmiddag

Nu var julen utstädad och det är dags att ta tag i den stora städningen. Jag och Andreas hjälptes åt att ta ur dekorationen i granen och sedan sågade vi den i småbitar och packade den i en svart sopsäck. Skönt att bli av med den, nu ska jag bara se till att bli av med barren, men det ska nog gå bra eftersom de mesta följde med granen ut. Idag blir det bara att plocka och damma men jag hoppas att ha massa energi nästa vecka för att göra det fint här hemma i väntan på våren.


Söndag

Idag hade vi ställt klockan här för att komma upp, vilket vi aldrig brukar göra på helgerna, men alla i familjen hade behov av att vända på dygnet innan vardagen startar imorgon. Den som är mest trött är Jakob som kämpar för att hålla sig vaken.

Vi har inga bestämda planer idag mer än att Andreas ska jobba. Vi andra tar dagen som den kommer.

Nu startar vi med frukost sedan får vi se vad som händer.



Dessa svettiga killar umgicks i fredags och var då på Leos lekland, Knalleland och avslutade på Mc Donalds.

Nyårsafton 2010

Igår avslutade vi ett fantastiskt år hemma hos Andreas syster Sandra tillsammans med hennes sambo Markus. Trerätters avnjöts och en massa goda drinkar och kvällen avslutades sedan med fyrverkerier och massa god skumpa. (Tack Maximilian för den fina födelsedagspresenten!)

  

Förberedelse av den fantastiska förrätten av min egen kock. Skaldjurspaj med havets läckerheter såsom bland annat tigerräka, pilgrimsmussla, marulk, sparris och hälleflundra.

   

Den fantastiska dukningen.



Huvudrätten

 

Drinktillbehören och en av alla de fanatstiska drinkarna jag blev serverad.

RSS 2.0