En bra dag

Idag startade jag tidigt och tvättade upp all tvätt och hann även med att äta lunch med äldste sonen. Hr snart avslutat i tvättstugan och hade tänkt att hinna med att dammsuga men sparar det tills imorgon.

Prinsen kommer imorgon och jag håller alla tummar för att hans maskeraddräkt som han ska ha på fredag kommer så vi kan hämta den och pröva den, hoppas verkligen den passar!!

Nu blir det en annorlunda eftermiddag, vi ska gå på husvisning. Får väl se om det är något för oss!!

2011 kanske är mitt år

Njuter så av livet nu och allt underbart som är kring mig. Prinsens välmående, min lyckade operation, mannen i mitt liv som förgyller både vardag och fest!!

Kanske, kanske har vi dessutom hittat vårat boende. Håller alla mina tummar och tår att det är ett bra boende och att vi får chans att bo i det! Hålla dina tummar med, snälla!!

(FOTO:Hemnet)

Det ser ut att bli en fin sommar!!

Hade tänkt att sluta blogga men nu när det ser ut att hända massa roliga saker så fortsätter jag ett tag till.

Operationen gick ju bra och jag mår bättre och bättre för varje dag, ska börja jobba i början av maj och det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka igen.

Det händer massa andra roliga saker med och jag kommer givetvis skriva om de här men än så länge är det lite hemligt!!

Denna dagen startade tidigt men så kan det bli när man lägger sig i tid, skönt att bara vara och njuta av det fina vädret!

(Foto: Martin Thom)


Ännu ett foto från när Leif Mannerström gästade Grand. På fotot: kocken Robin, Leif och Andreas.

Värk men lycklig

Veckan har mest bestått i att vila och ligga och kolla TV, har aldrig tittat på så mycket TV som den här veckan. Tyvärr envisas värken med att mola vidare men jag har ändå orkat med att njuta av gästkockarna på Grand som tillsammans med Andreas komponerade en underbar lunch som jag och mamma blev bjudna på av Andreas (han fjäskar med svärmor ;), vilket hon uppskattar)

Idag fick jag en vacker blomma när han kom hem från jobbet!! Underbart!!

Andreas och Leíf Mannerström

Önskade att jag hade fotat maten men glömde fullständigt av detta men vår meny bestod av:


Ångkokt västerhavs torskrygg med ostron och blåmusselbuljong, Anya potatis, palsternackor och friterad Grebbestadsansjovis.


Fantastiskt, underbart och gott!!

Hemma på permission

Min operation hade gått bra trots att det var lite mer komplicerat än vad det hade trott från början så istället för fyra timmar tog den sju timmar vilket ledde till att jag fick tillbringa första natten på uppvaken fulltankad med morfin eftersom ryggmärgsbedövningen inte tog som den skulle.

Sedan har jag legat på avdelningen och varit rätt borta och sovit den mesta tiden!

Men nu är jag äntligen hemma på permission och allt verkar vara som det ska så nu ska jag bara vila mig i form i några dagar och sedan slipper jag förhoppningsvis all sjukvårdbehandling för lång tid framöver!!!

Då var det dags

Efter att ha sovit oroligt och med ett nervöst pirr i magen så var det äntligen dags för operation. Idag ska jag ta bort min ena njure för att jag äntligen ska bli frisk och slippa min värk.

Operationen kommer ta ca fem timmar och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Jag kommer att vara sövd och ha ryggmärgsbedövning så jag hoppas att jag slipper för mycket smärta.

Hoppas att det nu är slut med allt elände och att detta är sista kontakten med sjukvården på mycket länge!!!

Söndag

Denna helgen har varit lugn och vi alla i familjen har haft gott om tid till avkoppling. Andreas har åkt fyrhjuling och Jakob har varit på bio med en kompis idag så jag tror att vi alla är nöjda med helgen.

Andreas lagar just nu Biff Stroganoff och jag sitter och kollar runt på olika bloggar. Fastande för denna; min bror med hans underbara son Maximilian.

(FOTO:Anna Åberg)

RSS 2.0