INTE.........

.......mycket som händer här därav inget bloggande de senaste dagarna. Återkommer när jag har något att säga........Ha det gottast, kram!

Lasarettet

Egentligen borde jag vara glad nu. Kom till avdelningen tidigare då jag skulle fixa mitt frikort. När sköterskan höll på med mitt frikort kom läkaren och hämtade mig, tjugo minuter före bokad tid!!

Han pratade med mig en bra stund då vi inte hade träffats tidagare och sedan var det dags för undersökning. Allt såg väldigt bra ut........ Övrig undersökning kan de inte göra nu då kroppen fortfarande är påverkad av strålningen så det får göras vid senare tillfälle, men han hittade inga tumörer i den fysiska undersökningen.

Jag kommer att bli kallad på ny efterkontroll om fyra månade så nu är det bara att försöka pusta ut.

Sedan fick jag ringt till fakturaenheten och informerade dem om att jag hade frikort och det innebär att de kommer att stryka min räkning på 2800:-, verkligen ett konstigt system de har. Man får frikort efter 900:- men om man inte har koll på läget så kan det bli väldigt höga belopp. "Man måste vara frisk för att kunna vara sjuk"

Jag har verkligen lärt mig en massa om vårt sjukvårdssystem genom denna resan. Men jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva få användning av dem.

Luften har verkligen gått ur mig fullständigt och jag vill bara krypa in i en grotta och sova för att sedan vakna upp när allt runt omkring mig är löst!!!

(FOTO:GOOGLE)

Usch.......

vaknade tidigt idag och har drömt massa konstiga drömmar. Idag ska jag till lasarettet på första efterkontrollen efter min cancerbehandling. Jag är supernervös, jag vet att jag inte kommer få några provresultat idag och att det bara är en undersökning men jag tror att jag har förträngt min cancer så hårt så nu när det är dags att åka dit igen så blir jag påmind.

Jag VÄGRAR ha cancer, nu vill jag vara frisk!!!

SEEEEEEGT.......

Usch vilken tråkig dag. Tiden har gått så olidligt långsamt. Det positiva som har hänt idag var att min kära mor kom förbi och vi hämtade då min store son på hans jobb och sedan åkte vi på lagerutförsäljning. Sonen handlade massor med saker och jag fick handlat lite fina saker till mitt kök; kökshanddukar, duk och tabletter, Fiffigt att handla när man knappt har några pengar och det piggade inte ens upp mig som shopping brukar göra. Nu har jag legat en stund och kollat TV men tröttnade på det också då det inte finns ett enda vettigt program att titta på så nu blir det suschen och sedan ska jag svepa in mig i min nya morgonrock som också gled ner i shoppingpåsen.

(FOTO:GOOGLE)

Bakis.............

det är jag idag. Vaknade för en stund sedan och har inte ens ätit frukost ännu, funderar på någon smaskig macka. Idag blir det bara slappa hela dagen för det är ju synd om mig;)

Har surfat runt en stund och beställde då en massa böcker, jag ska ju njuta av min barnledighet och att läsa är verkligen att njuta, hoppas nu att de kommer snabbt för jag har inte många sidor kvar i den boken jag läser nu.

Ha en riktigt skön dag!!!

Jaha.............

då var det tisdag då! Funderar på vad jag ska skriva i min blogg då jag tycker att mina dagar ser rätt lika ut. Igår var vi vid sjön och myste hela dagen och när vi kom hem packade jag om prinsens väska och sedan åkte han till sin pappa på semester i tre veckor, undrar vad jag ska göra med all tid??!!, förmodligen ingenting!!

Idag ska vi i alla fall kolla matchen på vår stamkrog, hoppas verkligen älsklingen följer med, han är ju inte överförtjust i fotboll.............

Dags för mig att plocka iordning i prinsens rum. Ddet som jag plockar upp nu kommer ju inte att "ramla ner" på tre veckor nu så det känns ju meningsfullt.


HELG, HELG!!!

Blir inte mycket bloggande eller sittande framför datorn. Vi njuter av det fina vädret vid sjön hela dagarna. Sonen ska åka med sin pappa på semester i tre veckor from måndag så jag ska njuta av honom så mycket jag bara hinner innan dess!!!

(FOTO: BORÅS STAD)(FOTO:BORÅS STAD)

I-LANDSPROBLEM

Ska jag åka själv och lägga mig på en playa och slappa en vecka när sonen är hos sin pappa eller ska jag och sonen åka till Legoland när han kommer hem? Inget av alternativen känns superlockande, alt 1 faller på att jag nog helst skulle vilja ha ressällskap och alternativ 2 faller på att vi var på Legoland för två år sedan och dessutom är priset otroligt högt för en sådan kortsemester........ Vad ska jag göra??? (Och jag har inte råd att göra båda sakerna trots att det hade varit det enklaste valet;)

image59(FOTO:GOOGLE)

eller...............

image63(FOT:GOOGLE)

Vad tycker Du?????

FULLT UPP!!

Idag ska det sista göras avseende städningen, sedan har jag planerat att slippa storstädningen hela sommaren. Får väl se hur det går med det!! Idag ska jag luncha med min väninna A. Sedan har sonen haft önskemål i flera dagar att få ta hem sin skolkompis så det får väl bli idag om jag inte är lika trött som jag var igår eftermiddag. Dags att greppa snabeldraken och göra lite nytta!!

Tänker på bror med svägerska som drar till Bali idag på sin bröllopsresa. Va nu riktigt rädda om varandra, ni vet "i nöd och lust".

image56(FOTO:GOOGLE)

SEEEEEG!!!

Nu är jag verkligen trött. Städning och tvättning atr på krafterna. Blev sååå glad när jag kollade mitt konto, skatteåterbäringen satt på kontot, passar bra nu när jag ska vara barnledig i tre veckor då prinsen ska vara hos sin pappa. Undrar bara vad jag ska hitta på? Kollar på restresor, kanske ska åka iväg en vecka och bara ligga på en go strand och läsa en god bok!! Nu dags att koppla av lite utomhus, sedan duscha den smutsiga prinsen och efter det krypa ner mellan nytvättade lakan, mmmmm, belköningen efter dagens slit!!!

Ha en riktigt skön kväll!!!


image42(FOTO:GOOGLE)

image43(FOTO:GOOGLE)

Måste ju bara visa ett par bilder från broderns bröllop i helgen som var fantastiskt!!



(FOTO:PRIVAT)

Vackraste bröllopet jag har varit på och dessutom det vackraste brudparet......

Ny dag, nya råttor!!

Ja, idag är det dags att få ordning på hemmet igen. Då vi tillbringade hela helgen i Varberg så finns det ju en hel del tvätt som också ska tas tillvara på. Så dags för mig att sätta igång!!!

image38(BILD:GOOGLE.SE)

Hemma igen!!

Efter en underbar helg i Varberg är vi hemma igen. Idag har det inte hänt mycket, värmen får bestämma tempot! Eftermiddagen innebar möte med väninnan A på café och några öl senare och en dusch så är det nu TV:n som styr.

Bröllop:

image37(FOTO:Annelie Malmgren)

RSS 2.0