SNART HEMMA IGEN!!

Då har vi snart varit på Gotland i en vecka. Något bloggande har det inte blivit då vi har haft fullt upp ute med att njuta av den underbara miljön och vädret. Bilder kommer senare!!

Idag har vi haft en underbar dag på stranden med mycket sol och bad. J trivs verkligen på Gotland och tycker att vi ska flytta hit då det alltid är fint väder här, man är ledig och hittar på massa roliga saker hela tiden!! Jag är beredd att hålla med honom i stort sett. Det är verkligen en fantastiskt ö, underbara människor och fina stränder, men det kommer ju en vinter och då är det nog inte lika roligt!!

Kram och på återseende!!


GOTLAND!!

Nu drar vi strax till den underbara ön Gotland. Vi blir borta en vecka och hoppas på mycket sol, bad och trevliga människor!!






(FOTO:GOOGLE)

TORSDAG OCH SOL!!

Efter en lång dag på Bua strand återvände vi till Borås och satte oss på en mysig uteservering tillsammans med min väninna A och hennes JULIA. J hade varit med oss hela dagen på stranden och barnen var ordentligt hunbgriga och åt med god aptit.

(FOTO:PRIVAT)

En glad J på stranden och senare på eftermiddag en liten prins som inte vill åka hem!


(FOTO:J)

Senare på eftermiddagen när vi sitter och njuter på uteserveringen, Bärgarn fick följa med och J beställde in en underbar ananasglass som han tyvärr inte tyckte om och vi andra var för mätta för att kunna äta upp. J har tagit kort på sig själv och kolla vilka röda ögon han ahr efter att ha badat i sex timmar!!!

HAPPY DAY!!

Då har prinsen haft ytterligare en skön dag, idag tillsammans med sin kompis E. Först lekte de här hemmavid och sedan bar det av ner till sjön för bad och lek.

Imorgon blir det bad igen men nu ropar sängen och min bok efter mig.

SOV GOTT OCH DRÖM VACKRA DRÖMMAR!!

(FOTO:PRIVAT)
(FOTO:PRIVAT)
(FOTO:PRIVAT)

BAAAD!!!

Det finns inte en möjlighet att jag står ut här i stan. Vi tar med oss j:s kompis och åker en sväng till sjön och svalkar oss.

LEKDAG

Idag har J sin kompis E här och de har fullt upp. Gott för mina öron att de har varandra. Tror vi ska till biblioteket och stadsparken senare men just nu ska jag bara ha lite egentid och läsa lite i min bok och njuta av solen.

Återkommer i eftermiddag med lite rapport från dagen och lite foton. Ha en riktigt skön dag i värmen!!!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!!

Verkar som det bara ska krångla när jag ska lägga ut bilder men här kommer några från föregående vecka!!

Några kort från Liseberg och här delar J med sig av sin kreativa sida. En trailer byggd av kartong!!( Ber om ursäkt till bror och svägerska, för Ni ser rätt, det är Er låda med godis från bröllopet som J hittade......)



(FOTO:PRIVAT)

TVÄTT & STÄD

Här går dagarana i rengöringens tecken. Med tanke på att HELA nästa vecka kommer vi att vara på Gotland och njuta av sol och värme (eller hur?) så vill jag ha det riktigt fint här hemma innan vi åker.

Tyvärr är inte jag och sonen riktigt överens då han inte kan se nyttan av att använda en hel dag till att städa och tvätta då man faktiskt kan vara ute och njuta. Han har givetvis helt rätt men då skulle hans mamma leva med ännu sämre samvete, och det vill väl ingen???!!!

Han frågade mig tidigare idag var han hade sin svarta kavaj. Jag blev mycket förvånad då han sällan eller aldrig vill använda den. Det visade sig att han skulle leka agent och jaga tjuvar och då visste att alla agenter har vit skjorta, svarta byxor och svart kavaj.

Jag har ju faktiskt hunnit med att läsa ut en bok och gjort trolldeg till sonen och han har skapat alster nu en bra stund.

Dags för TV och njuta av tisdagskvällen!!




(FOTO:PRIVAT)

LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Ja, inte händer det mycket här. Men idag ska jag ut och svänga de lurviga. Sitter redan nu och dricker en god, kall cider. Ska strax duscha men först ska jag pröva min Absolut Mango. Fick den av min väninna M när hon kom hem efter sin semesterresa på Cypern. Så gott med fruktsoda och isbitar, rekommenderas......

(FOTO:GOOGLE)

Fredag...

Ja, då var det helg igen, undrar vad jag ska hitta på.

Gårdagen var mysig. Min väninna A och hennes Julia kom hit på middag. <j bjöd på ugnsbakade laxfileer och det var riktigt gott. Alla blev vi ordetligt mätta. Sedan var det ju EMD på stora torget och J:s stora idol Dani sjöng så vackert. Sonen var nöjd!!

Nu har han åkt till mormor och jag är ensam hemma, skönt att han har roligt men tråkigt när han är borta, det blir så tyst här hemma. <undrar vad alla singlar gör som inte har barn, sitter Ni hemma och kollar tapeterna? Jag är såååå glad för mina barn, vilken vacker gåva!!!

Nu har jag och min vän O bokat resa till Gotland nästa fredag. Han har ju all sin familj där och jag o J fick äran att följa med denna gången. Bäst att passa på så länge han är singel för sedan kommer kommer vi nog inte få chansen att följa med. Hoppas nu verkligen att J uppskattar detta för ekonomin som redan är ansträngd mår ju inte bättre av semester, men lika gärna som att sitta här hemma och deppa så tar vi chansen och hoppas på gott väder på Gotland, detta eviga regnandet kan ju få vem som helst att vilja gå och hänga sig;).

Ha nu en riktigt skön helg, på återseende!!!

LISEBERG

Då har vi gjort det obligatoriska besöket på Liseberg denna sommaren. Vi hade verkligen tur med vädret då det var perfekt Lisebergsväder under nästan hela besöket, men på eftermiddagen började det regna så efter att ha spelat en stund drog vi oss hemåt. Inga långa köer var det heller och J var helnöjd då han detta året åkte massa attraktioner som han aldrig åkt tidigare. Han fullkomligt älskade Balder så det blev att åka den två gånger.

Vi hade ju med min väninna A och hennes dotter Julia och J blev helt kär i henne. Han har bjudit hit henne på middag idag så nu ska jag strax gå och handla lite ingridienser. De ska bli fisk idag bestämde vi redan igår men frågan är vilken fisk, men det bestämmer vi när vi kommer till affären....

Snart dags....

att åka till Liseberg. J mår toppen och är på ett sprudlande humör och jag känner mig bara nedstämd men är man förälder så gäller det att hålla humöret uppe och det gör jag så gott jag kan. Brukar ju försöka att ha en stund för mig själv varje dag då jag myser med en bok och det brukar ju oftast funka bra men idag blir det ju ingen tid över till det, men så är det ju ibland. Hoppas nu att solen fortsätter skina hela dagen och att köerna inte är allt för långa på Liseberg.

Visar er ett kort på J i Transformershjälm!! Hans stor idol just nu: Optimus Prime...........





(FOTO:PRIVAT)

...och mer blir det inte nu!!!

Imorgon åker jag o J till Liseberg trots att det har hänt en olycka där idag!! Inte kul att tänka på men planerat är planerat!!

Idag har vi njutit av en underbar dag då vi började med att plocka ordning här hemma för att sedan bege oss ut på skulpturvandring i vår vackra stad som dessutom bjöd på perfekt väder. J hade sett fram mot detta i veckor o blev nog lite besviken. Guiden riktade den mesta uppmärksamheten mot oss vuxna och språket var inte riktat mot barn. J hade trots allt stor glädje av detta o skötte sig exemplariskt och ställde givetvis en hel del intelligenta frågot (som jag alltid sagt:intelligensen ärver man av sin mamma!!!)

Vi lärde oss mycket nytt och jag går gärna en vandring till, jag tyckte det var otroligt spännande, kanske håller jag på att bli kulturell på gamla dar;)!!!???

Tipsar alla som har möjlighet att ta tillfället i akt och gå denna lilla promenaden!!!


(FOTO:BORÅS STAD)

BAD & SOMMAR!!

Sedan skulle vi ju njuta av det fina vädret och det gjorde vi vid sjön!!


(FOTO:PRIVAT)


SKOLAVSLUTNING!!!

J slutade ju ettan oxå under våren och det firade vi med att marchera till kyrkan och sedan mysa med mormor!!



(FOTO:PRIVAT)

ÅSSÅ VAR DET JU BRÖLLOP!!

Så här firade vi bröllopet före och efter;)!!!! Mysig helg fick vi på stranden men det mysigaste var ju självaste bröllopet. Tack än en gång bror och svägerska för den fantastiska upplevelsen!!!


(FOTO:PRIVAT)

J var ju inte med på själva bröllopet men honom träffade vi på stranden dagen därpå då han var där med sin pappa.

DANMARK

.........coh så var man helt plötsligt barnledig och vad skulle man då hitta på? Har ju tidigare berättat om detta så jag uppdaterar bara med lite foton.



FAVVORESTAURANGEN.............

Här är verkligen J i sitt esse. Han älskar Jensens böfhus då man verkligen har satsatt på barnen på detta ställen. Han skulle kunna äta där sju dagar i veckan om han fick;)

(FOTO:PRIVAT)



Man får äta hur mycket glass man vill med hur mycket sås och strössel man önskar och det bästa av allt är att barnen får vara sina egna glasskioskbiträden.

HÖNÖ

Det har vi ju redan berättat om tidigare, men här kommer lite foton från den underbara helgen hos A med familj.




(FOTO:PRIVAT)

FOLKNYKTERHETENS DAG...

Där var jag o J förra året men då var det inte lika kul då regnet bara föll och J:s mamma inte hade varken regnkläder eller paraply (ett tips inför min stundande 40-årsdag;))

Lite foton från årets händelse då J klarade 12 backar, fantastiskt!!! Sedan blev det ansiktsmålning innan vi begav oss hemåt!

(FOTO:PRIVAT)

Nämen...

Kul att se att några saknar mina inlägg iaf. Här händer ju som sagt inte speciellt mycket men lite uppdateringar tycker J att vi ska göra.............så vi delar upp det i många olika stycken................

RSS 2.0