Äspered

Efter en helt fantastisk fredagskväll med vänner så sitter jag här i datorrummet i Äspered och njuter. Killarna är ute och åker 4-hjuling, prinsen spelar TV-spel och Elin plockar lite.

Strax ska vi åka och handla mat till kvällens grillning och jag ser redan fram mot det. Andreas stod för maten igår och vi åt alla så vi höll på att spricka. Jag njöt av att slippa handla, slippa laga mat och bara sätta mig till bords.

(FOTO:PRIVAT)

I Äspered för några månader sedan

Äntligen är prinsen hemma igen




I onsdags åkte han till sin pappa och först idag kom han hem igen. Fick en lång, hård kram när jag hämtade honom i skolan. Nu sitter vi vid varsin dator och han mumsar på glass med kolasås.

Ordningen är återställd!!





Söndag

En riktig slappardag. Andreas och jag kollade film, hämtade kinamat och bara vilade. Han gick hem vid fyra, Johanna åkte hem samma tid och under ett par timmar var jag ensam hemma och fortsatte då med slappande.

På kvällen blev det sedan pizza och umgänge med Christer, Mickan och Jonathan. På måndag är det studiedag vilket innebär att prinsen är ledig från skolan och därför stannar han en dag extra hos sin pappa. Längtar efter honom!


(FOTO:PRIVAT)

En helg i kärlekens tecken

Startade helgen med en helkväll med Andreas. Lika mysigt som alltid, vilken underbar man jag har träffat!!

Lördagen startade underbart med en lugn förmiddag. Andreas gick till jobbet och jag och Johanna målade naglarna, sminkade oss och klädde oss inför det stundande bröllopet.
(FOTO:PRIVAT)
Jag och Johanna efter vigseln

(FOTO:PRIVAT)
Brudparet, min kusin Helena och hennes man Daniel
(FOTO:PRIVAT)
Min älskade bror och min underbara svägerska
(FOTO:PRIVAT)
Bernt, min älskade mamma och broderkakan

Efter ett vackert bröllop i kyrkan, champagne, mat och vin återvände vi hem efter massa danssteg i benen. Tack Helena och Daniel för en fanta

Borås 20 maj kl 16




Alea iacta est

Det vill säga; "tärningen är kastad"! Jag har bestämt mig för att ta erbjudandet om nytt arbete. Känns verkligen att jag ger mig ut på okänd mark.

Jag talade igår med facket och möjlighet till tjänstledighet för att pröva annat jobb finns inte lagstadgat och min arbetsgivare är restrektiv med att bevillja sådana ansökningar, men jag har ändå bestämt mig. Det finns säkert massa bra anledningar till att inte ta chansen och pröva på detta nya jobbet men just nu vill jag ha något nytt och fräscht i mitt liv och jag är säker på att jag kommer att njuta av utmaningarna jag kommer ställas inför, samtidigt som jag kommer att vara skitskraj.

Idag har jag mailat med min nya arbetsgivare och han ska sätta på pränt riktlinjer och hans tankar och sedan är det dags för oss att sätta oss gemensamt för att styra upp verksamheten.

Det som är toppen med detta är att jag får vara med att starta upp ett företag utan att satsa pengar, visserligen kommer jag kanske att ångra det senare när det kommer att gå bra men så är förutsättningarna och de passar mig bra just nu.

Ser fram emot alla de äventyr detta kommer ta mig och riktigt kul med något helt nytt fast det samtidigt är skrämmande.

(FOTO:GOOGLAT)
Känner mig nu som en fallskärmshoppare där skärmen inte har hunnit lösas ut.

Måndag

Steg upp idag för att äntligen återvända till arbetslivet. Visserligen bara på deltid ett tag men ändå tillbaka till vardagen. Jag äter ju fortfarande pencillin och är fortfarande trött efter blodförgiftningen så efter jobbet var jag ordentligt trött.

Monica mötte upp mig utanför jobbet och vi tog en promenad hem till henne där jag blev bjuden på lunch. Jag tog sedan en promenad hem för att tvätta. efter helgens resa så var våra kläder ordentligt smutsiga och sotiga men efter ett par timmar i tvättstugan så var det klart. Jag och andreas slappade och kollade på Tv medans prinsen valde att spela X-box då han under helgen vi varit borta hade tankat ner en massa nya spel på X-box Live. Eftersom vi alla var lite trötta blev det hämtmat vilket var riktigt skönt då det inte fanns en chans att jag skulle orka laga någon mat.


Hällefors

Har haft en helt fantastisk helg i Hällefors med många goa vänner. Vi startade på fredagen då vi lämnade Borås strax efter ett. Mycket goa skratt och härliga medresenärer gjorde resan upp underbar.

När vi kom fram startades grillen, tipspromenad genomfördes och många glada skratt under kvällen. Jag somnade gott vid tolvtiden.

Lördagen startade med frukost och filmtittade. På eftermiddagen laddade vi alla för en flottur på Svartälven. Regnet droppade men med hjälp av parasoll, varma kläder, filtar och en massa gott humör var det ingen som kunde förstöra resan på älven för oss alla. Andreas fick två små gäddor och njöt av det hela kvällen!

Efter lite spel på kvällen var det åter dags för lite sömn.

På söndagsmorgonen sken solen och efter flera timmar sittande ute i Annas och Markus trädgård var det dags för hemresan. Vi provianterade drick på "Billiga Niklas"; Hällefors svar på Ge-kås i Ullared ;) och sedan drog vi oss hemåt. strax utanför Mariestad gick det inte att köra bilen längre. Efter många turer kom den andra Boråsbilen och hjälpte oss med släptransport för att få hem bilen. Två av våra passagerare fick plats i den bilen, medans Andreas, Mickan och jag tvingades välja att åka kollektivt. Det visade sig sedan när vi kom hem att vi var hemma ett par timmar innan de som åkte bil så dfet kändes ändå som vi hade gjort rätt.

Väl hemkommen blev det en hamburgare, dusch och en film som jag somnade gott till.

Tack alla goa vänner för en underbar, fantastisk helg!!


  På väg till Hällefors i bilen
 En del av gänget
 Kapten Sörensen på flotturen
 En besviken Magnus som inte fick napp


RSS 2.0