Ingen operation i sikte

Blev ingen operation i helgen. Läkarna kom överens om att vänta då det såg ut att bli bättre. Vi får väl se vad som händer. Helgen har varit seg då jag var åttonde timme har varit tvungen att åka till lasarettet för att få antibiotika intravenöst. Har haft det gott med Andreas men hade ju gärna varit frisk.

Längtar nu till nästa helg då vi åker till Malmö och njuter....

Vi har bokat biljetter till vår semester, så 4:de augusti åker vi 14 dagar till Turkiet, det är något stort att längta till!


Lite tråkigheter men massa roligheter

Är åter inlagd på lasarettet då jag har blodförgiftning. Det blir ny operation imorgon då de ska sätta in en stent för att få njuren att fungera som den ska. Ska bli skönt att slippa smärtan och oron för njurfunktionen.

Är nu hemma på permission i fyra timmar för att gratta sonen som slutat trean idag och för att säga hej då till honom då han ska åka till Dalarna en vecka tillsammans med sin pappa och fiska.

Har hunnit boka semesterresa i augusti till mig och Andreas då vi ska vara borta i 14 dagar och bo på lyxhotell, det är verkligen något att längta efter!!

Nu...dags att packa för att åter igen ge sig upp till lasarettet.

Uppe med tuppen

Dags att åka iväg på ett möte. Håll alla tummar och tår för mig att det kommer att gå bra!!

Cowboy

I lördags var jag och Andreas på födelsedagsfest. Ca 80 stycken cowboysare och några indianer var samlade för att fira tre födelsedagsbarn. Vi hade en helfestlig kväll med hästskokastning, lassokastning och linedansande. Härligt folk, god mat och en underbar stämning.

Foto kommer

ÄNTLIGEN FREDAG

Alla ni som jobbar tänker väl samma, men även jag dom inte jobbar har längtat till helgen....

Efter dagens tråkiga besök på lasarettet för kontraströntgen, datortomografiundersökning av njurarna...IGEN....Jag får besked om 14 dagar om det är något som behöver åtgärdas men under tiden är det bara att härda ut smärtan och se till att göra alla dfagar till de bästa.

Helgen börjar och Andreas och jag ser fram mot en riktigt solig helg. Imorgon ska vi på kalas och temat är cowboy. Ni som känner mig vet att jag inte gillar maskerader men jag tror ändå att det kommer att bli roligt. Andreas står för maten och fixar chiliconcarne, sallad och frallor till festligehetrna, allt går i cowboytema( får väl se hur kul det blir att leka, vilket inte heller är min grej)

Idag blir det en lugn afton med umgänge och njuta av solen och värmen!!


Att vara stark...


Helgen som gick

Vi har haft en helt underbar helg med massa grillat, frisk luft, bastu och underbart umgänge. Prinsen längtar tillbaka!!

(FOTON:PRIVAT)

Prinsen åker 4-hjuling med Rally.


Det kommer

Imorgon ska jag skriva om helgen och lägga in foto, men nu blir det att sova några timmar!!

RSS 2.0