Kanske Liseberg.....

ja, sitter redan här nu på tisdagen och funderar på vad vi ska göra till helgen. J vill åka till Liseberg och det kanske är ett bra förslag, men som mamma och ekonomiskt ansvarig så måste jag ju ha det i åtanke också, men jag vill verkligen så kanske ska vi unna oss detta!!??

Jag jobbar ju bara idag och imorgon och sedan är det dags för lite semester för mig och J så det vore ju kul att ha lite utomhusaktivitetr också, för vi ska ju baka pepparkakor, bygga ihop pepparkakshuset under helgen med....men frisk luft är ju skönt!!!

(FOTO:GOOGLE)

Just idag mår jag bra.....

Vilken underbar helg jag har haft och så mycket motion jag har fått....

I lördags vaknade jag 7.20 och funderade vad jag skulle göra. Bestämde mig för att gå ett pass Bodypump. Härligt!!

Sedan slappade jag hela dagen och på eftermiddagen kom mamma och hennes sambo och hjälpte mig att skruva och sätta upp massa saker på vaggarna, bl a min nya fina öppna spis.

Sedan blev det vindrickande med M och utgång och jag hade en av de bästa kvällarna på länge. Dansade så jag var så svettig så folk undrade om jag hade varit hemma och duschat....;)

På söndagen var jag ute och gick en bra bit över en mil i gott sällskap och blev bjuden på middag hemma hos ett par goda vänner. Sedan film och mys i soffan innan det var dags för sängen....

Helt klart en av de bästa helgerna detta året!!!!!

hoppas verkligen på många fler sådana............(kanske vänder det nu???!!!)

(FOTO:GOOGLE)

Tänk att....

jag har fått världens finaste familj!!

Jag har tre helt underbara barn, en underbar mamma med sambo, en bror och en svägerska som jag älskar så in i Norden.

Jag är så glad och tacksam för att jag har ER!!!

(BILD:GOOGLE)

Manic monday.....

Sicken bra dag jag har haft idag....Vid lunch överraskade mamma och hennes sambo mig genom att hämta mig på jobbet. De ville veta vad jag önskade mig i present och ville köpa den IDAG! Vi begav av ut bland julskyltningen och fann nästan genast den öppna spisen som jag ville ha och dessutom blev jag bjuden på lite lunch....

Tack bror för snabba besked och för den fina presenten!!

Sedan iväg på en underbar föreläsning om ETIK som gjorde min dag. Efter det iväg och hämta sonen i regnet och sedan ihop med M ner till gymmet och köra lite cirkelträning.

M bjöd sedan på tacos, mums!!

Jag har installerat "öppna spisen" och fyllt den med massa värmeljus, väntar nu på att mammas sambo ska komma hit och sätta upp den på väggen och att jag ska hitta vätskan som man ska för att kunna tända i den!!

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen. J har haft en skön eftermiddag och bara myst med sitt lilla marsvin: J månar verkligen om honom och har tagit hand om honom på bästa sätt idag!!

(FOTO:PRIVAT)

Våran lilla Alvin!!

ÄNTLIGEN MÅNDAG....

Inte för att jag har längtat, hade lite ångest igår för att helgerna går sååå fort men jag längtar till jullledigheten och insåg igår att detta är sista hela veckan innan jag har lite semesterdagar att ta ut. Ska bli så skönt, jag gillar ledighet och sovmorgnarna framförallt.

Helgen har varit härlig. Jag har hunnit med det som måste göras och J har haft en fantastisk hel och då är jag givetvis nöjd....

På lördagen var vi och åkte skridskor och gick sedan till Mc Donalds. När vi sedan kom hem meddelade J att han ville ha en present. Jag överrraskade då honom med att slå in en av födelsedagspresenterna i tidningspapper och gav till honom. Han blev verkligen själaglad. När han dessutom upptäckte att det var en av hans favoritfilmer: Herbie, var lyckan total!!!

Kvällen avslutades därför med att kolla på den filmen och sedan var det ju dansbandskampen som J följer då han hejar på Scotts!!

På söndagen vaknade jag en timme innan klockan ringde. Jag skulle ju och träna klockan 10 och kom till gymmet riktigt pigg för en gångs skull. Det var step/styrka vilket är ett pass jag gillar då jag blir riktigt svettig och trött i musklerna. Efter det hem och ta hand om tvätten och försöka plocka upp lite efter helgen. Lyckades med den stora bravaden att få J att städa sitt rum då M hade lovat att komma förbi med hans födelsedagspresent. Hon kom precis efter att vi hade avslutat städningen och hade då med sig världens sötaste marsvin. J blev såå glad att han knappt visste vilket ben han skulle stå på.

Han döpte den först till Pluto med ångrade sig efter en stund och döpte om honom till Alvin vilket han tyckte var ett mycket mer passande namn. Kvällen ägnades sedan till att gosa med Alvin och mata honom med äppleskivor.

J:s kommentar på hela händelsen var: -Helt otroligt, detta trodde jag aldrig skulle hända!!!

Nu får vi väl se hur länge detta är roligt, men det var kul att se hur glad han blev. Inga presenter på fredag kan nog slå detta, han har ju önskat sig ett husdjur i över två år nu.


(FOTO:ONYX.SE)

Äntligen fredag

Vad skönt med helg, inte för att veckan har varit lång utan för att jag längtar efter sovmorgon. Idag steg jag enbart ur sängen för att jag visste att det var fredag och att jag får sova ut imorgon. Fattar inte att jag som är sååå gammal fortfarande är lika morgontrött som en tonåring. Det kommer antagligen inte att vända förrän jag ligger på hemmet, då kommer jag väl vakna klockan 3 på natten och inte bli upptagen ur sängen förrän klockan nio, om ens då.....varför är livet sådant????????

Jaha, då var arbetsveckan snart slut....

Har haft en lugn dag idag på jobbet. Möte hela förmiddagen och föreläsning hela eftermiddagen. Jag var bara uppe på jobbet och åt lunch.....

Följde J till målarskolan där han gjorde ett spel och sedan gick vi hem och hade en trevlig pratstund, ni ska veta hur härligt det är att ha en klok åttaåring att umgås med. Jag får lära mig massa viktiga fakta nästan varje dag. Som ett t ex så fick jag lära mig häromdagen de fem farligaste hajarna....viktig fakta eller hur?? Nu har ju J:s mamma teflonhjärna så hon har ju redan glömt tre av hajarna men om någon undrar så kan ni ju alltid skriva en kommentar i J:s egen blogg.

När vi kom hem hade jag bestämt att vi skulle äta lax och J ville då att jag skulle göra en av hans favoriträtter; Cornflakesfisk. Egentligen ska den göras med torsk eller liknande men jag tänkte att det inte kan göra något att pröva och det blev vansinnigt gott, både jag och J var ordetligt mätta efter maten. Sedan var det adventskalendern och lite mys innan J gick och la sig.
Jag låg i soffan och hade det gott och zappade in "mitt i naturen" som handlade om fixkar vilket resulterade att jag lät J komma upp och titta på; det är ju ett av hans specialintressen så han somnade gott efter det programmet.

Nu är det dags för mig att krypa i säng, är ju faktiskt en arbetsdag kvar på denna veckan......

.....och idag då???

Ja, idag är det jobbet som gäller som vanligt. Efter det blir det att ta en rask promenad och hämta J, sedan hem och äta lite nyttigt för att sedan gå ner till gymmet (utan träningskompis) och svettas rejält för sedan ta en rask promaned hem för att fixa J.läxa, kvällsmat, dusch och kanske blir det en liten stund med mys också.

Ännu är det bara onsdag men jag längtar verkligen efter helgen då jag och J bara ska mysa. J ska åka med mormor på en shoppingrunda på fredag och jag hoppas att de köper hem lite pyssel som vi kan ägna åt oss till helgen. Mormor ville också ha lite gipsfigurer och jag tänkte att det vore mysigt att baka ett pepparkakshus som jag och J har som tradition att göra innan jul. Ja, som Ni ser: jag längtar!!!

sedan ska det verkligen bli skönt med sovmorgon för usch vad jag har varit trött dessa mornarna!!!

(FOTO:GOOGLE)

Ny dag, nya bekymmer....

Är det så det är eller ska det snart bli lugnt??

Förra året hade jag mycket runt mig och fick då av min väninna ett julkort där det stod att nu är äntligen detta året över och 2008 kommer att bli ett mycket bättre år för mig. Så blev det verkligen inte, detta året har varit fasansfullt och ännu är det inte över. Allt jag önskar mig nu är lugn och ro!!!

Så.....snälla tomten, det är faktiskt det enda jag önskar mig nu!!

(FOTO:GOOGLE)

Harmoni och evighet!!!!!!!

Oj vad mätt jag är......

Verkligen ett gott julbord och som vanligt när det vankas julbord så åt jag för mycket. MEN....gratis ÄR gott.....

Idag blir det jullunch...

Nu ska jag strax iväg och äta jullunch med mina arbetskamrater, det ska verkligen bli gott. Första julmaten detta året!!!!!!!!

Återkommer efter maten med rapport;)

Första december

Idag har vi gjort läxor, öppnat första luckorna i kalendrarna och J har kommit på att han saknar Kinderäggskalendern, han brukar alltid ha en sådan men i år har vi inte lyckats hitta någon så han får vara utan.

Nu kollar J adventskalendern på TV:n och jag tillbringar kvällen i tvättstugan så slipper jag det resten av veckan.

(FOTO:GOOGLE)

Årets adventskalender: "Skägget i brevlådan"

Första advent

Underbart och välkommet hemma hos oss!!

(FOTO:PRIVAT)

Helgen som gick...

i fredags var vi ju som bekant på after-work med gymmet. Det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss då vi bara var där en stund men vi fick lite gott att dricka och åt en underbar middag; kycklingspett med färsk potatissallad.
(foto:privat)


RSS 2.0