SÖMNTUTAN

I vanliga fall är jag världens mest morgontrötta person men under min sjukdomstid har jag fått svårare o svårare att sova, inte så att jag inte kan somna på kvällarna för det kan jag, men jag vaknar tidigt på mornarna o har svårt att somna om pga all den oro som finns i min kropp. I morse vaknade jag halv 5 o var hur pigg som helst, visst det gör väl ingenting att starta dagen tidigt men hur ska jag sysselsätta mig alla dessa vakna timmar. För vaken är jag ju och pigg men inte aktiv, jag orkar helt enkelt inte ta tag i saker. Idag skulle egentligen vara en perfekt dag för att städa och skura men eftersom jag ska vara på onkologen på fm tar det alla mina krafter trots att jag inte har något att oroa mig för, jag ska ju bara dit och göra en form o göra allt klart för strålningen som jag ska påbörja på måndag.

Sonen vaknade iaf med ett leende kl 6.30 och har redan uttryckt att detta kommer att bli hans lyckodag då vi ska till leksaksaffären idag. Han vill handla upp sina pengar som han har i spargrisen o jag har stoppat han ett par dagar eftersom jag tvingats låna några hundra men idag kan han handla eftersom hans mamma har fått sjukpenning idag och därmed kan betala tillbaka skulden.

LEDIG ONSDAG

Ja, fortfarande lediga hela familjen.

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon. Visserligen var sonen inne och pratade med mig imorse men så skönt när min älsklig fixar allt på morgonen o jag kan ligga kvar o bara lyssna på deras prat o skratt. Härlig start på morgonen. Min älskling är verkligen underbar mot min son, fattar ibland inte vad han får all sin kärlek o omtanke ifrån.

När jag väl masade mig ur sängen höll min älskling på att sätta upp kökslampan som jag väntat på ett tag. Gissa
 om jag blev glad.                                       


(FOTO:PRIVAT)


Sedan var det tänkt att jag skulle sitta vid datorn o skriva svar till min arbetsgivare angående att de anser att jag har misskött mig på jobbet men luften gick bara ur mig o istället åkte jag o sonen till en gammal väninna o fikade o pratade massa om livet.

När vi kom hem var vi utsvultna så jag stekte potatis, eftersom det hade blivit över en del igår, ägg o cepacici eller grisfötter som sonen föredrar att kalla dem. Sedan kom min väninna M på besök, hon tog med min son till leksaksaffären o Mc Donalds så det var en mysig kväll som jag avslutade genom att titta på TV, bl a "Rent hus" som jag uppskattar då jag blir inspirerad o får en del goa tips. Hade nog passat mig bättre att de sände det på fm så hade jag kanske haft energi o tillämpa de tipsen i vardagen, som det nu blev så masade jag mig bara ur sängen o tryckte igång diskmaskinen.

Hoppas verkligen då jag är klar med min cancerbehandling kommer att bli en piggare Marie så jag får gjort en riktig röjning o städning här hemma. Älsklingen försöker så gott han kan men jag tror inte storstädning o röjning är hans starka sida.

PÅSKLOV

Ja, då var denna dagen till ända o så mycket nyttigt blev det inte gjort idag, men..ledig är ledigt


Tog med mig sonen och hans kompis till Navet idag. Barnen var helnöjda men jag kan väl inte säga att jag tycker det är så himla roligt, någon lekmorsa är jag då inte.....

image1(FOTO: Navet.se)

Sedan blev det kalops till middag som jag förberedde igår kväll, underbart gott. Jag o min älskling skrapade botten på grytan o fick sedan lägga oss en stund då våra magar var sååå mätta.


image2(FOTO:Fredskockarna.se)

Har sökt ett arbete idag, hoppas verkligen att jag ska komma från min gamla arbetsgivare, det är ingen rolig historia men den får jag ta en dag här när jag har massa tid o ork.

Dags att knyta sig, återkommer imorgon med förhoppningsvis massa energi och skrivarlust.

NYTT

Måste ju skriva några rader då jag äntligen beslutade mig för att börja blogga. Här kommer jag att skriva om allt mellan himmel o jord men mest handlar det nog om min cancerdiagnos o behandling, relationer, livets mening o inredning. Hoppas att någon ska roas av mina texter men framförallt ska detta vara ett stöd för mig så att jag kan få ordning på mina tankar och alla dessa listor.

Ha det gott.............

RSS 2.0