FALKENBERG HERE I COME!!

Efter en lååång o jobbig fm ska jag nu upp till lasarettet o strålas o träffa farbror doktorn. När jag sedan kommer hem får jag packa snabbt för då drar jag till kusten.........

RÄKNINGAR

Usch, har precis betalat alla mina räkningar. Fattar inte varför jag får såååå många i min brevlåda, någon som får lite o vill ha några till?? (Inget svar!!! Tänkte nästan det, tur att det är en månad kvar tills det är dags att betala igen, puh!)

Dags att sova. Kram, kram

SOL, SOL, SOL o massa pyssel.............

Idag har det egentligen varit en lugn dag. Var o lämnade prinsen i morse o sedan vidare till lasarettet på strålning, bara två gånger kvar nu; skönt!!! Sedan hälsade jag på M som för tredje gången är inlagd på lasarettet med magsmärtor. De misstänker blindtarmen men skickar hem henne varje gång( är det inte bättre att ta bort den då den ändå inte gör någon nytta o när hon ändå är inlagd?)

Sedan hem o vilade medans älsklingen tog hand om all tvätt, sedan en stund på ljugarbänken o njuta av solen. Älsklingen hämtade sonen o sedan blev det pizza o till efterrätt glass.

Älsklingen har stuckit iväg till en kompis nu så jag hade tänkt att städa då jag är bortbjuden hela helgen, men jag har ingen kraft, kanske får jag det imorgon eller inte. Annars kan man ju hoppas på att älsklingen städar då jag är borta(jag sa hoppas;))

Nu sitter jag o läser massa bloggar och försöker lösa hur jag ska få hem ett köksbord o stolar som jag köpt av min bror i Stockholm, vill verkligen ha hem det snart, tror att han och hans sambo blir rätt tjuriga på mig annars!!!

HELGEN SOM GÅTT & DENNA SOLIGA MÅNDAG!!

Söndagen var full med aktiviteter passande två sjuåringar. Prinsen bjöd hem en kompis o vi gick till stadsparken så han fick köra lite med sin superfräcka röda Ferrari( radiostyrd). Då det efter en stund kom några droppar regn begav vi oss till Mc Donald o intog lunch o sedan gick vi hem en stund så killarna fick leka.

Vi gick senare på bio och kollade på "Horton", vilket killarna uppskattade men jag tyckte inte att det var en rolig film, hade hoppats på att somna som jag brukar göra;) när jag kollar film men lyckades inte med det.

Efter bion fick prinsens kompis åka hem o han lekte istället med grannpojken på innergården, leken fick ett abrupt slut då vi vuxna insåg att något föregick utomhus. Min älskling gick ner för att kolla vad killarna gjorde och då höll de på att slå i sönder alla leksaksbilar med en sten. Detta resulterade i att min son fick gå o lägga sig redan vid sju o vi vuxna fick en lång kväll för oss själva. Jag hade ju vissa förhoppninar på denna kvällen;) men den slutade som de flesta andra att jag somnade tidigt:(.

MEN.................

det positiva var ju att jag vaknade pigg imorse och tog en rask promenad o lämnade min son på skolan o fortsatte sedan i raskt tempo till lasarettet för att få min strålbehandling o sedan en lika rask promenad därifrån, SKÖÖÖÖÖNT!!! Känner att jag verkligen skulle vilja börja träna igen men har bestämt mig för att träningskort får vänta till hösten och att jag fram till dess ska ta LÅÅÅÅNGA promenader så ofta jag kan.

Nu ska jag strax ner på stan o träffa min vännina L, idag blir det en lång thai-lunch med henne, ska bli gott, det var längesedan vi lunchade ihop!!!

SÖNDAG

Igår blev en kort dag. Bakis som jag var efter att ha varit ute en sväng på fredagen så var jag riktigt trött framåt kvällen.

Dagen staratade med att svärmor ringde och att vi bestämde att vi skulle gå på stan o ta en fika. Min lille prins hade sedan tidigare bestämt att vi skulle till stadsparken då det var Folknykterhetens dag, underbart att vistas där då jag var bakis som en ko o förmodligen stank gammal fylla. Men han var riktigt nöjd, han hade sett fram emot att klättra på backar o klarade vid första försöket åtta, sedan fem o sedan 12, lyckan var total!!!! Han laddar redan nu för nästa år, tror att han kommer bli en mästare på detta då han startar i så tidig ålder o har noll höjdskräck.


Sedan blev det en go fika ute i solen tillsammans med prinsen, svärmor o hennes barnbarn på snart tre år. Sååååååå mysigt o barnen var helnöjda. Efter en stund på lekplatsen var det dags för tjejerna att åka hem medans jag o prinsen gick tillbaka till stadsparken en liten stund till. När vi kom hem var jag helt slut o till min stora glädje gick prinsen ut o lekte med grannpojken.

Då vilan var slut gick jag o hämtade kinamat o hela familjen myste vid bordet. Resten av kvällen blev det TV och jag slocknade innan tio.

Idag är det ju söndag o vi ska planera dagens äventyr strax. Funderar på bio o ev Mc Donalds med prinsen idag. Har ju kortvecka med honom eftersom han ska åka till sin pappa redan på onsdag så det gäller att njuta av tiden.......

Här skulle det sitta lite foton från gårdagen, men det krånglar nu så det får jag fixa senare.............

FREEEEDAG!!!

För alla Er där ute är arbetsveckan slut och för mig innebär det vila från strålningen. Gott med några dagar som inte innebär att jag måste ställa klockan o rusa runt hela förmiddagen.

Idag bjöd min älskling mig på lunch, Mc Donalds-mat på ljugarbänken. Brukar bli snabbmat när det är hans tur att stå för maten. Men det var ett tag sedan jag åt Mc Donalds-mat så det var helt OK.

Undrar vad jag ska hitta på ikväll, älsklingen är iväg o spelar och plutten ska åka med mormor till godisfabriken i Alingsås o sedan ska han med henne hem o äta revben, dricka coca-cola och bada i poolen med sina kusiner. Hoppas han sover över så jag kan vara själv o bara slappa;).



NJUTNING!!

Ja, jag har haft två dagar med njutning. Efter att ha varit på lasarettet i måndags då de ville att jag skulle bli inlagd pga att jag mår fysiskt dåligt av strålningen så ringde jag min underbara mamma och frågade om jag o lillprinsen fick komma ut till henne på landet och självklart fick vi det.

Jag packade ihop lite saker o vi lastade in oss i mammas bil och hemma hos henne på landet finns inget internet o det är knappt så jag har orkat svara i min mobil. Jag har vilat.

Tillbaka hemma igen efter bubbelpoolsbadande utomhus, pedikyr och massa go mat............

image7Foto:privat



image8Foto:privat

SOL & VÄRME!!!!!!!!!

Känns verkligen som om våren äntligen har kommit. Men.............jag är inte glad, känner mig helt slut psykiskt med alla svårigheter o problem som jag har nu. Vet inte hur jag ska få ihop mitt liv. Idag när jag var på strålningen tyckte sjuksköterskan att jag skulle bli inlagd istället. Jag sa till henne att jag inte kan det då jag har min lilla prins hemma. Hade kanske varit skönt att vara inlagd i några dagar o slippa alla vardagsbekymmer men samtidigt vill jag inte ligga på lasarettet, känner mig verkligen dubbel.

Pratade med min väninna Å då jag promenerade till lasarettet och hon erbjöd mig o sonen att komma till deras hus i Falkenberg till helgen, det hade verkligen varit skönt men samtidigt vet jag inte om jag orkar, dubbel där med.......

Så här blir det inga barn gjorda, ser bara svårigheter o problem just nu o inga lösningar, tyvärr.

Längtar o hoppas o önskar att min sambo ska få ett jobb snart så det blir ordning på ekonomin i alla fall men just nu ser jag ingen lösning på det heller..........

Återkommer nog senare idag, jag är nog lite för negativ just nu, ska ut i solen o se om jag kan ladda lite energi!!



image6

PILGRIM;)

Tillbaka igen, hoppas jag har mer lust och ork denna gången då jag verkligen tycker att det är roligt att läsa andras bloggar..........

Har länge tänkt att ge mig ut o pilgrimsvandra och funderar på om det kanske är så att jag ska ta chansen denna sommaren då jag kommer att vara barnledig i FYRA!!!! veckor och kan göra precis vad jag vill. Givetvis kommer jag att längta efter min prins men jag kommer ju inte att få träffa honom även om jag sitter hemma o ugglar så då kanske det är bra att göra något för sin egen skull......

Bara detta att planera o kolla upp all information är ju så kuuuuuuuul..........


image3

"PILGRIM
Om du vill anlända till Santiago full av styrka och vitalitet, prova detta goda vin och skåla för lyckan"


PS! Hoppas verkligen att några läser och kommenterar min blogg för det gör det mycket roligare att skriva, eller hur?





TRÖTT

Vilar från bloggandet några dagar då illamående o trötthet har fått mig att tappa humöret...............

RSS 2.0