Idag firar jag!!!!



Ingen cancer så långt läkarn kunde se!
Detta firar vi ikväll!

Så fira med mig mina kära vänner!!!
Älskar er!!!!!!!!!

Vilket är värst: oro eller fantasier??


Nu laddar jag för dagens besök hos läkaren. Ska till en ny läkare och göra ytterligare undersökningar. Idag är det dags att gå till gynekologen. Detta eftersom jag har svår värk då jag kissar och att jag spontanblöder i underlivet, vilket jag inte ska kunna göra eftersom allt är bortopererat.

Jag är riktigt nervös och i mina fantasier så tror jag att de har laddat för att ge mig mitt cancerbesked kl 15.30 idag eftersom jag inte hört något från min läkare och att den läkare jag ska få träffa är läkaren som gav mig förra cancerbeskedet och eftersom han är ansvarig för cancerpatienterna på gyn.

Känns verkligen inte bra med en sådan sen tid men det finns ju inget annat att göra.

Undrar hur jag kommer må imorgon kväll.

Håll tummarna för mig!!!!!!!!!







Ingenjören

Nu var det återigen dags att skiljas från sonen i några dagar. Han åker till sin pappa och fast jag tycker det är väbehövligt och skönt med lite egentid så saknar jag ju honom så mycket. Inte känns det bättre i mammahjärtat då han vid flera tillfällen denna veckan har sagt att han inte vill åka till sin pappa redan på onsdagen och en viss oro har jag för att hans pappa inte har möjlighet att tillse att han kommer på bästa vännens kalas. Meeeen

å andra sidan brukar dessa känslorna släppa efter någon dag och jag kan ju alltid nå honom på telefon om saknaden och oron blir för stor. Men som du vet....snart är det ju måndag igen och då kommer ju favoritprinsen hem igen.




Prinsen ska bli ingenjör eller arkeolog när han blir stor. Han övar för fullt med hjälp av legobygge varvat med TV- spel.

(Någon som har en kamera till salu, min går verkligen på sista versen....)

Denna eviga väntan...

Fattar inte vad som händer dessa dagar. Idag har det gått tre veckor sedan jag gjorde magnetröntgen. I kallelsen kunde jag tydligt läsa att det tog upp till en vecka innan min läkare fick resultatet. Jag förstår att han sedan ska ha gemensam sittning med patologen och att det kan ta tid att få ihop sina almanackor.

Ringde i fredags till Kirurgen då jag kände att det verkligen var dags för mig att få besked. Sjuksköterskan meddelade att läkaren tyvärr hade varit sjuk men att hon skulle skriva ett meddelande till honom och be honom återkomma till mig snarast. Hon sa att han förmodligen inte har möjlighet att ringa under fredagen men kommer nog att ringa under måndagen. Nu är det tisdag och fortfarande inget besked!!!

Just nu pågår så mycket i mitt liv, sjukskrivning, väntan på ev cancerbesked, väntan på ev ytterligare en vårdnadstvist, väntan på överklagande avseende ersättning för patientskada och all denna värk!!

Vissa dagar klarar jag att stänga av alla tankar och vara som vanligt men vissa dagar gör sig allt påmint.

Som igår: visst är det en underbar välsignelse att ha en mamma som kommer hem och hjälper mig att städa, men ilskan och kraftlösheten som gör att man inte klarar det själv är svår att hantera.

Har gett upp också angående att få hjälp med att få prinsen till skolan. Hade det handlat om mitt handikapp och att komma till jobbet så vet alla vart jag ska vända mig. Hade det gällt hans handikapp så vet alla vart jag ska vända mig....MEN....när det gäller mitt handikapp och att få honom till skolan under min sjukskrivning så vet ingen hur det ska kunna lösas. Alla bollar runt mig och för tillfället har jag återigen gett upp i denna frågan, jag får helt enkelt följa honom till skolan lugnt och stilla och sedan promenera hem och ta ett gäng värktabletter och gå och lägga mig, ingen bra livskvalité. Jag är ju helt säker på att detta går att lösa och att det finns en lösning någonstans men jag ska ta tag i detta när jag blir frisk, för jag vill verkligen veta vilka som kan hjälpa till med detta och kan ingen hjälpa mig kanske jag i förlängningen kan hjälpa någon annan förälder!!


Tack Andy Rooney

Andy Rooney som är programledare har uttalat följande ord angående kvinnor i 40 års ålder;

“A woman over 40 will never wake you in the middle of the night and ask, “What are you thinking?” She doesn’t care what you think. If a woman over 40 doesn’t want to watch the game, she doesn’t sit around whining about it. She does something she wants to do, and it’s usually more interesting. Women over 40 are dignified. They seldom have a screaming match with you at the opera or in the middle of an expensive restaurant. Of course, if you deserve it, they won’t hesitate to shoot you if they think they can get away with it. Older women are generous with praise, often undeserved. They know what it’s like to be unappreciated. Women get psychic as they age. You never have to confess your sins to a woman over 40. Once you get past a wrinkle or two, a woman over 40 is far sexier than her younger counterpart. Older women are forthright and honest. They’ll tell you right off that you are a jerk if you are acting like one. You don’t ever have to wonder where you stand with her. Yes, we praise women over 40 for a multitude of reasons. Unfortunately, it’s not reciprocal. For every stunning, smart, well-coiffed, hot woman over 40, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year old waitress. Ladies, I apologize. For all those men who say, “Why buy the cow when you can get the milk for free?”, here’s an update for you. Nowadays 80% of women are against marriage. Why? Because women realize it’s not worth buying an entire pig just to get a little sausage! "

(by Andy Rooney)

Talande text, eller hur?? :))

Föräldrautbildning??!!

Berättade för min lille prins idag när jag kom till fritids att jag och hans pappa har varit på föräldrautbildning angående Aspergers syndrom. Prinsen säger då:
-Varför går ni på föräldrautbildning, ni är ju bra föräldrar, det är bättre vi kallar det Aspergerkurs.
- Ok, sa jag. Vi går inte på föräldrautbildning, vi går på Aspergerkurs.

Underbara, älskade son!! 

Då var det dags igen....

Dags att återvända till sjukhuset och magnetröntgas. Visserligen inget farligt men jag vet att denna röntgen kommer att vara avgörande om det blir någon operation eller inte.

Jag har ju tidigare gjort en sådan här röntgen och de ska nu jämföra de plåtarna med de nya och se vad som spökar i buken.

Jag är riktigt nervös idag!!!!!!! Får ju inget besked idag utan det tar minst en vecka innan jag kommer höra något från min läkare men ändå är jag nervös eftersom jag vet att denna röntgen kommer att vara avgörande för min framtid....

Håll tummarna!!

London

Nu är jag hemma efter en helt underbar weekwnd i London. Vi hann med både pubar, Madame Tuassads, Abbamuseet, musikalen Dirty Dancing och en massa turistande. Härligt vårväder hade vi med plusgrader, sol, lite regn och lite havsblåst.








(FOTO:PRIVAT)





Njuter av livet....

tillsammans med Andreas!


(FOTO:PRIVAT)

RSS 2.0