Egypten i bilder

Som du redan har förstått så har jag och storesonen haft en helt underbar semester med mycket roliga upptåg och mycket skratt. Här kommer en liten uppdatering.......


(FOTO:PRIVAT)


Som sagt: en helt underbar semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En fantastisk dag på sjön i bilder

Visst blev det en helt underbar dag på sjön igår. Vi hade det superbra, enda smolket i bägaren var att Christer lyckades vurpa och slå sig riktigt rejält. Han återväde till stan men vi andra fortsatte myset men 4-hjulsåkning, snowraceråkning och korvgrillning.

(FOTO:PRIVAT)
Andreas kör i skogen

(FOTO:PRIVAT)
Christer hittade en död gädda på isen och ville givetvis att foto skulle tas ;)

(Foto: privat)
Killarna har precis tänt elden

(Foto:privat)
Andreas & Andreas

(Foto:privat)
Christer och Andreas har fullt upp med att diskutera

(Foto:privat)
En del av alla de som var ute på sjön under dagen



En dag vid sjön

Har fått den stora äran att följa med männen till sjön idag och fiska och mysa vid eleden. Jag tackar inte nej utan drar på mig understället och termobyxorna för en förhoppningsvis underbar, solig dag med mycket mys!

Bilder på Egyptenresan kommer, jag lovar. Sonen ska bara lyckas ladda ur dem ur sin telefon!

Egypten is the shit

Vi har det gott, solar, badar och dricker pina colada....underbart, gott vader, harlig strand. Vi njuter.....

Nu åker vi snart

Väskorna är packade, hemmet är städat och klockan är snart 12 på natten, om fem timmar sitter vi i bilen på väg till Landvetter.

Snart är vi i solen, värmen, de underbara stränderna, balkongen i skymningen och bara njuter. Det ska bli sååå skönt!!

Ha det riktigt bra allihopa så hörs vi när vi är hemma igen!!



(FOTO:GOOGLE)

Inga nyheter är det....

bra nyheter eller???

Läkarbesöket idag var riktigt jobbigt. De kan inte med säkerhet säga att det är cancer i proverna. Patalogen har tittat på dem och vill bara att jag ska komma på täta kontroller. Egentligen vill de tömma buken på alla organ (som går att ta bort) så att risken för cancer minskar men med tanke på min ålder så väljer läkaren att ta det mycket lugnt.

Startar med en magnetröntgen, gyn-undersökning och provtagning var 4:de månad. Det finns ingen som kan utesluta att det är cancer men nu får det bli så att de håller koll på mig ett tag innan de öppnar buken igen.

Ska inte arbeta under en tid då undersökningarna är som intensivast och jag fortfarande har kvar min JJ-kateter. Jag tog därmed ett mycket snabbt beslut, ringde min chef och ansökte om semester. Jag fick det omedelbart beviljat och beställde en resa till Egypten. Jag och storesonen åker redan på torsdag, ska bli skönt med en veckas vila och att komma bort från vardagen.

Prinsen åker tillsammans med sin mormor till hans morbror i Stockholm och är sedan några dagar hos sin pappa så det går ingen nöd på honom.

Ska verkligen försöka släppa ett tag nu, inget bra när hjärnan snurrar på högvarv hela tiden och försöka koppla av och koppla bort.


Hoppas nu på gott väder, bra hotell och bra bad!! Vi ska verkligen se till att ha en bra vecka!!

Har svårt att få tiden att gå....

Usch vad väntan kan vara lång ibland. Har sovit två timmar i natt och känner mig pigg, antar att luften fullkomligt kommer att gå ur mig efter läkarbeöket. Jag är jättehungrig men kan inte äta eftersom magen är fullkomligt ur fas och jag känner mig spyfärdig. Vill bara ha dett gjort nu.

Funderar på varför inte läkarna inser vilken stress detta innebär och att de istället skulle boka alla cancerpatienter kl 08.00 på måndagar. Detta har varit den längsta morgonen på länge och jag kan inte minnas när jag var så här nervös senast, tiden bara kryper fram och jag kan inte förmå mig att göra någonting.....


Läkarbesök kl 11.20

Imorgon gäller det....

ska träffa min läkare Stefan imorgon och vi ska då diskutera sista operationen. Den verkar ju ha gått bättre än de tre tidigare då jag har haft JJ-kateter. Frågan är väl hur länge jag ska ha kvar den. Efter uppvaket, då jag pratade med en annan läkare, så sa ju hon att man vanligtvis har kvar den resten av livet men att det inte förmodligen inte gäller mig eftersom jag är så ung ;).

Dessutom tog de ju prover fån urinblåsan eftersom de hittade något som inte skulle vara där och frågan är ju vad det är för något. jag har ju haft några dagar på mig att ringa och få besked, men inser nu (glöm inte av att jag är pessimist) att det måste vara något negativt eftersom jag inte har fått något brev som de vanligtvis skickar då det inte är något.....

Usch, dags att krypa ner i sängen men skulle bli mycket förvånad om det blir någon sömn.

Jag har idag haft en bedrövlig dag med diarre, ont i axlarna och allmän nedstämdhet. Som tur är var mina underbara söner här och jag fick laga mat till dem och umgås med dem i flera timmar. Underbart!!

Hoppas verkligen att ni håller alla tummar och tår för mig imorgon och att dr Stefan har en enkel och smidig lösning på alla mina problem!!!

(foto:privat)
Mina underbara söner!!!

En underbar lördag!!

(Foton: privat)



-16 grader, strålande solsken, 30 cm tjock is och en stor brasa där vi grillade korv. Vilken fantastisk dag jag har haft. Vi avslutade dagen med en lång bastu och rullade oss i snön.

En bättre dag....

Har lyckats under min längre ledighet att vända dygnet och den största nackdelen tycks vara att jag inte kommer igång på dagarna.

Idag har jag visserligen haft den stora fördelen att ha min mamma på besök och hon har varit på bio med prinsen, shoppat, lagat mat till oss alla och torkat ur mitt kylskåp. Underbara, härliga moder!!

Jag försöker verkligen få tummen ur och har lyckats plocka undan på andra våning, torka toan så nu är det bara resten kvar ....;)), men hoppas att bli klar idag för jag gillar inte att vakna upp och veta att jag har ytterligare en dag i städandets tecken.

Efter detta blir det en dusch och vetekudden på njuren och bara avslappning i sängen med fjärrkontrollen i handen.


"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det". Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

(FOTO:PRIVAT)

Så här är det de flesta lediga dagarna ;))





2009 är äntligen över.....

Många väljer att summera förra året på sin blogg med vackra foton, mysiga historier och fantastiska resor tillsammans med nära och kära. På denna bloggen kommer det inte några sådana summeringar.
 

Jag är bara glad att året är slut och jag hoppas, verkligen hoppas att jag slipper leva ett sådant år till!

Mina vänner tycker att jag har en pessimistisk syn då jag säger att jag känner att cancern åter har belägrat min kropp men jag känner mig inte negativ, detta är bara fakta. Jag önskar att jag hade varit frisk och fått vara frisk men så är det inte.

Jag hoppas bara att operationen kommer snabbt och att detta avslutas under våren för jag känner att jag vill gå vidare. Jag vill gå vidare med mitt liv och ägna kraft och tid åt viktiga saker och inte åt cancern!!!

Känner att jag inte kan slappna av en enda sekund på dygnet. Detta innebär att meningslösheten, tröttheten och humöret dalar.

Jag har mina fina dagar, dagar då prinsen har en fin dag, dagar då jag får goa kramar, någon säger att han/hon älskar mig, dagar då jag är lycklig och då njuter jag, men det svarta molnet vägrar lämna mig.


Antar att min känsla är samma som en livstidsdömd fånge som inte vet hur länge han ska sitta bakom lås och bom, hur mycket bättre det är att få ett tidsbestämt straff....


Funderar mycket på vad jag ska göra med mitt liv, hur jag ska tänka om jag skulle få ett besked på hur lång tid jag har kvar att leva...........men jag har inga svar!!! För jag kan inte tänka den tanken hela vägen, för inte är min cancer obotbar!!?? JAG KOMMER VÄL ATT BLI FULLT FRISK??!!

Därför fylls fortfarande mitt liv med en massa vardagligheter: arbeta, tvätta, städa, hämta och lämna på fritids, konflikter med prinsen, sura och festa....


Hoppas verkligen att 2010 blir mitt år!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(FOTO:PRIVAT)

En dag fylld av glädje!!


RSS 2.0