Lördagens smaskiga middag!!

image14(FOTO:GOOGLE)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Marie!
Du tar så många laxfileér du behöver och läggar dem i en ugnsfast form, lite salt och peppar. Jag brukar ha cironskivor och ngn ost mellan filérna, när du var hemma blev det haloumi (men det går bra med vad som tror jag :-D). När du ska göra såsen hackar du röd paprika och gul lök. Fräs hacket i en kastrull tills det blir mjukt (låt det inte bli brynt för då blir slutfärgen så tråkig)lägg i vatten och en grönsaksbuljongtärning. Koka i ca 10min. Mixa ihop och lägg i creme fraiche, smaka av med salt, peppar och lite cayennepeppar.
Lätt som en plätt!
Kram!

2008-05-15 @ 20:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0