Måndag

På söndagen var vi hos Jonathan som fyllde 24 år. Vi blev bjudna på goa smörgåsar och glasstårta och efter det åkte vi med min bror till Stockholm. Väl framme fikade vi lite och satt och pratade med de nygifta.......

Måndagen startade med ett soligt Stockholm och vi begav av oss i storstaden. Stannade på Gullmarsplan och köpte karta och biljetter så vi obehindrat skulle ta oss runt i staden. Min kära mor skulle skaffa visum då hon under våren ska vara i Thailand så första stoppet var på Thailändska ambassaden. Hon var alldeles för tidigt ute så vi var ute i ogjort ärende.

Sedan var det dags att resa vidare till Vasamuseet som J har pratat om under en lång tid. Jag hade haft en stor oro för att han skulle bli besviken men det visade sig att han verkligen uppskattade besöket. Vi hann gå minst två varv innan vi gick därifrån och hade han fått bestämma hade vi nog kunnat stanna ett par timmar till.

Sedan tillbaka till bror och svägerska för matlagning och avslappning. Vi hade riktigt ont i fötterna och mamma blev verkligen glad när det visade sig att gulliga A hade ett fotbad med massage till förfogande så det blev en skön stund och kvällen avslutades med en härlig pratstund med "stockholmarna".

TACK ANNA & JENS FÖR ER OTROLIGA GÄSTFRIHET OCH FÖR ATT VI FICK KOMMA OCH VÅLDGÄSTA ER , BO HOS ER OCH NJUTA AV ERAT SÄLLSKAP!!!!

(FOTO KOMMER IMORGON DÅ BLOGGEN KRÅNGLAR!!)


Kommentarer
Postat av: Bror med fru

Stort tack själva - var mysigt och så fint ni lagade mat och städade! Kom gärna en helg nästa gång dock så vi kan ta lite vin samt att jag får vara med på J:s upptåg :-)



Kramar!

2008-10-31 @ 12:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0