Gilla läget

Har fått en faktura från Västra Götalandsregionen på 2440:-. Detta avser vårdbesök, ambulansresor och dagar då jag har varit inlagd på sjukhus. Jag har varit sjukskriven i stort sett hela detta året och de sista tre månaderna pga en operationsmiss där läkaren har bränt av min urinledare. Med anledning av detta har jag vid två tillfällen åkt ambulans till sjukhuset då jag har haft buksmärtor och de efter mycket om och men upptäckte skadan. Jag har varit inlagd på lasarettet med anledning av operationsskadan och jag har varit på vårdbesök med anledning av skadan.  Jag har köpt mediciner mot smärta för tusentals kronor.

Jag har gjort en anmälan till Personskadereglering och fått besked från dem att de har tagit emot min anmälan och att de kommer att begära in utlåtande från läkare, journaler, operationsberättelser osv. Deras handläggningstid är på ca 6-12 månader men kan försenas om de inte får de beställda handlingarna i tid eller får vänta på utlåtande från en medicinsk specialist.

Min faktura ska betalas nu, oavsett!

Jag är sjukskriven för att de har gjort fel, jag förlorar tusenlappar för varje månad som går, de kan när som helst och av vilken anledning som helst ändra operationstiden. De kan sinka hela utredningen till Personskaderegleringen och jag kan inte göra någonting mer än att som sjuksköterskan på kirurgen sa "gilla läget".

Jag gillar inte läget!! Jag är arg då jag känner mig helt maktlös och inte kan göra något för att skynda på min läkning och återgång till arbete. Jag är hemma och lever på skattepengar för att de är sega......och inte får jag någon ersättning för det heller utan det hänger på när de har tid att skicka begärda handlingar till utredaren på Personskaderegleringen.

Nä, jag gillar inte läget!! Jag vill opereras nu så jag så snabbt som möjligt blir återställd och kan gå tillbaka till mitt jobb!

Kommentarer
Postat av: Petra

Fy...förstår inte varför de som redan har det jobbigt ska drabbas! Tycker att du borde få vänta med att betala den räkningen tills du vet om du får ngn ersättning. Massa kramar från mig och jag hoppas att det löser sig på ngt sätt.

2009-06-04 @ 22:51:40
URL: http://www.metrobloggen.se/petra74
Postat av: Petra

Hej...att jag förklarade på min blogg berodde på att NGN som arbeter på samma ställe som mig tydligen läst min blogg, skrivit ut inlägget om att jag var i tyskland och lämnat i schefens brevlåda anonymt... fast min chef visste redan att jag skulle till tyskland den helgen. Men det finns ju alltid dom som är svundsjuka och inte unnar ngn annan nåt bra. Nu ska jag bara ta det lugnt i helgen o mysa massa med mina barn. Hoppas du får en bra helg med. kram

2009-06-05 @ 17:06:48
URL: http://www.metrobloggen.se/petra74
Postat av: Marre

Haha ja det kan finnas ett visst sammanband där! Tycker synd om det hoppas din tur vänder snart!kram

2009-06-05 @ 23:53:46
URL: http://singelblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0