Helgen som gick.....

I torsdags bestämde jag och catta att vi skulle hitta på något kul i helgen då Mickan och Monica drog till Kreta på semester......

sagt och gjort, i lördags åkte Jakob till sin pappa klockan 10 och vi tog tåget till Varberg 10.43. Då vi kom ner gick vi direkt till Turistinformationen och hyrde ett rum. Gick direkt till rummet och ställde av våra väskor och bytte om för att njuta av solen och värmen på stranden.

Efter solning så duschade vi och min store son kom förbi och vi hade en mysig kväll i trädgården hos tanten som vi hyrde rummet av.

Tog sedan en promenad ner till stan och satte och på Harrys och drack en drink, en öl och en cider. Efter en trevlig kväll tog vi en krov och begav oss åter till rummet och somnade sött.

Dagen efter var vi uppe tidigt och packade ihop våra saker. Efter en långsam promenad ner till stan stannade vi vid ett fik så Catta fick morgonkaffe och dessutom fick vi lite frukost i magen, sedan var det dags för stranden igen. Myste hela dagen och först på eftermiddagen tog vi tåget hem igen.

En riktigt härlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0