Hällefors

Har haft en helt fantastisk helg i Hällefors med många goa vänner. Vi startade på fredagen då vi lämnade Borås strax efter ett. Mycket goa skratt och härliga medresenärer gjorde resan upp underbar.

När vi kom fram startades grillen, tipspromenad genomfördes och många glada skratt under kvällen. Jag somnade gott vid tolvtiden.

Lördagen startade med frukost och filmtittade. På eftermiddagen laddade vi alla för en flottur på Svartälven. Regnet droppade men med hjälp av parasoll, varma kläder, filtar och en massa gott humör var det ingen som kunde förstöra resan på älven för oss alla. Andreas fick två små gäddor och njöt av det hela kvällen!

Efter lite spel på kvällen var det åter dags för lite sömn.

På söndagsmorgonen sken solen och efter flera timmar sittande ute i Annas och Markus trädgård var det dags för hemresan. Vi provianterade drick på "Billiga Niklas"; Hällefors svar på Ge-kås i Ullared ;) och sedan drog vi oss hemåt. strax utanför Mariestad gick det inte att köra bilen längre. Efter många turer kom den andra Boråsbilen och hjälpte oss med släptransport för att få hem bilen. Två av våra passagerare fick plats i den bilen, medans Andreas, Mickan och jag tvingades välja att åka kollektivt. Det visade sig sedan när vi kom hem att vi var hemma ett par timmar innan de som åkte bil så dfet kändes ändå som vi hade gjort rätt.

Väl hemkommen blev det en hamburgare, dusch och en film som jag somnade gott till.

Tack alla goa vänner för en underbar, fantastisk helg!!


  På väg till Hällefors i bilen
 En del av gänget
 Kapten Sörensen på flotturen
 En besviken Magnus som inte fick napp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0